Merika vivlia
{edited by Deggial: no unauthorized publication of copyrighted material }
Merika vivlia
{edited by Deggial: no unauthorized publication of copyrighted material }
Ο δημιουργός του δημοφιλούς προγράμματος ανταλλαγής αρχείων BitTorrent ανακοίνωσς ότι σύναψε συμφωνία με τα στούντιο του Χόλιγουντ ώστε ο δικτυακός τόπος BitTorrent.com να σταματήσει να δημοσιεύει συνδέσμους (links) για αρχεία ταινιών που έχουν αντιγραφεί παράνομα.
Στο Διαδίκτυο, πάντως, λειτουργούν και άλλες μηχανές αναζήτησης για το ίδιο σύστημα ανταλλαγής αρχείων.
«Η BitTorrent Inc. αποθαρρύνει τη χρήση της τεχνολογίας της για τη διανομή ταινιών χωρίς άδεια» αναφέρει ανακοίνωση του 30χρονου Μπραμ Κόεν. «Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με τη βιομηχανία του κινηματογράφου ώστε να αφαιρέσουμε το μη εξουσιοδοτημένο περιεχόμενο από τη μηχανή αναζήτησης του BitTorrent.com».
Οι ταινίες που απομακρύνονται ανήκουν στα επτά στούντιο της Ένωσης Κινηματογράφου Αμερικής (MPAA).
Η εξέλιξη αποτελεί μία ακόμα κίνηση του Χόλιγουντ κατά των ομότιμων (peer-to-peer) δικτύων για την ανταλλαγή αρχείων μέσω του Διαδικτύου. Η συμφωνία καθιστά επίσης την εταιρεία του Κόεν πιο γοητευτική για τη βιομηχανία ως προμηθευτή της τεχνολογίας που θα χρησιμοποιείται στο μέλλον για το νόμιμο κατέβασμα ταινιών.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Κόεν ανακοίνωσε ότι έχει συγκεντρώσει 8,75 εκατ. δολάρια για επένδυση σε εμπορικές πλατφόρμες διανομής περιεχομένου.
To λογισμικό του BitTorrent χρησιμοποιείται σήμερα από 45 εκατομμύρια άτομα. Το πρόγραμμα συναρμολογεί τα αρχεία από τμήματα που λαμβάνονται από άλλους χρήστες σε όλο το Διαδίκτυο. Η αποκεντρωμένη αρχιτεκτονική του συστήματος εμποδίζει τον εντοπισμό των «πειρατών».
από news.in.gr. Sorry αν έχει ξαναμπεί.
The commune crap, camp bop, middle-class, flip-flop
the queen is dead, boys
exei ksanampei alla kai ti egine?
sampws xrhsimopoiei kaneis to bit?
ena soro clients anwteroi yparxoun
Originally Posted by Bullet
kai
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to azuri kai to comet se exoun aneta
Originally Posted by Scrag
se mena ....
Den prose3a to clients
nai to azuri gamaei![]()
και στους 2 σας.
Java και υπερβολικά βαρύς είναι ο αζόρ, ο κομήτης αν και η 0.60 ήταν καλή έχει σοβαρά προβλήματα αν η γραμμή δε σηκώνει πολλά connections(usb modem κανείς.
μTorrent ως ελαφρύς τους πατάει κάτω και τους 2, bitspirit είναι ο πιο όμορφος client ever και υποστηρίζει πλήρως DHT και αν θέλετε να κάνετε μαλακίες βάλτε python και torrentflux για remote control στον client.
![]()
τι usb modem, σ' όλα γαμιέται με πολλά connections. κωλοπιταρισμένο δίκτυο του οτεOriginally Posted by Steel Assassin
![]()
Εννοώ disconnections από τον provider, timeouts σε telnet sessions και άλλα όμορφα. Για να δουλέψει σωστά bitcomet και να μπορώ να κάνω κάτι ακόμα στο internet έπρεπε να έχω κάπου 100-120 connections το πολύ σε όλα τα torrents, και δεδομένων των πραγμάτων που σκυλεύω αναγκαστικά έχω 5-6 torrents να κατεβαίνουν ταυτόχρονα με 100 max connections το καθένα.
Έβαλα bitspirit και βρήκα την υγειά μου.![]()
Έψαξα λίγο στο νετ και δεν βρήκα τίποτα και είπα να ρωτήσω εδώ μπας και ξέρει κανείς.
Έχω gcc version 3.3.6 και σε κάθε δήλωση μεταβλητής μετά από case (switch κτλ) μου πετάει compile error. Έχει κανείς καμιά πιο καινούρια έκδοση να μου πει αν υπάρχει ακόμα αυτό το bug?
We revel in our time.
post code plzOriginally Posted by Once_Emperor
Κάτι απλό που μου πετάει error στο compile. Πάντως είναι official bug. Το λένε και στο bugzilla και σε άλλα site.
Code:#include<stdio.h> #include<stdlib.h> int main (int argc, char** argv) { switch(argc) { case 1: int test_var; //edw to petaei to error printf("1 sto argc\n"); break; case 2: printf("2 sto argc\n"); break; default: printf("oute 1 oute 2 sto argc"); } exit(0); }
We revel in our time.
Στο πετάει γιατί οι μεταβλητές μπορούν να δηλώνονται μόνο σε αρχή block. Ενδεχομένως, το case 1: { int ....; } θα δουλέψει.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
![]()
![]()
Δούλεψε. Thanks. Πάω να συνεχίσω τον server μου...
We revel in our time.