Ναι βρε καθυστερημένε, ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ;Originally Posted by Candiru
Ποια θεραπεία που υποστηρίζεις στηρίζεται σε δεδομένα και παρατηρήσεις; Τι διαφορά έχει ρε χαμένε στο διάστημα ο ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΟΣ με τον ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ σε μεθοδολογία;
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ!!!!111 ΚΑΜΙΑ!!!!!111
Η μέθοδος τους είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια: κοροϊδεύουμε τον κόσμο ότι ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που μπορούμε να προκαλέσουμε είναι ΚΑΚΟ λόγω αργοπορίας.
Τώρα, για το αν ο βελονισμός είναι "αναγνωρισμένη ιατρική πράξη" κτλ μπορείς να το λες στους φίλους σου άμα θες, είναι όμως ψέμματα. Επειδή η ομοιοπαθητική είναι στο σύστημα υγείας μιας χώρα αυτό δεν αποδεικνύει ότι δουλεύει επιστημονικά. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ! Μήπως επειδή σε μια χώρα το 90% του πλυθησμού καπνίζει τότε το κάπνισμα κάνει καλό; Επειδή μια χώρα παράγει όπλα μαζικής καταστροφής σημαίνει ότι αυτά κάνουν καλό; ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ "ΣΟΒΑΡΗ" ΑΡΧΗ 'Η ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ!!!!!!!~!~!~ ΒΑΛΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ!!!!!11
Και για αποφυγή παρεξηγήσεων δεν πάω να σου βγω με κόκκινο όπως πολλοί άλλοι εδώ μέσα, σου μιλάω όπως σου μιλάω γιατί σκοπός μου είναι να λέμε αληθινά πράγματα εδώ μέσα. Δεν κερδίζω τίποτα. Εκνευρίζομαι όμως εσύ και ο οποιοσδήποτε να βρίσκει το βήμα εδώ μέσα για να πετάει τις αρλούμπες του. Δικαίωμα στο λόγο έχεις, υποχρέωσή σου όμως είναι να μιλάς λογικά αλλιώς με το συμπάθειο άντε και γαμήσου και τράβα γράφε στο indymedia που "σέβονται" στην άποψή σου. Εγώ δεν τη σέβομαι άμα δεν μιλάς λογικά - και κατ'επέκταση δεν σε σέβομαι.
Deggial, suck me dudeάμα βγαίνω εντελώς off topic ή κάνω hijacking ας κάνουμε split.

άμα βγαίνω εντελώς off topic ή κάνω hijacking ας κάνουμε split.