pssst kopelia.
eimai MODERATOR.
xarika poly.
pssst kopelia.
eimai MODERATOR.
xarika poly.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
arxisame
Ψιτ. Κοπελιά. Δεν είμαι moderator. Αλλά είμαι ένας σκληρός και μόνος καουμπόυ.
xmmmmmmmmm οποιος μου χαρισει ενα honda s 2000 η μια spagliatti (ferrari) τον παντρευομαι κιολας!πλακα.............δεν πα να ειστε και διασημοι μεταλαδες............καλη καρδια ζηταω.......μακια σε ολους!!!!!!!!!!!!!!
Οτι γουστάρω θα κάνω και θα'μαι πάντα για τη πάρτυ μου και όχι για να ικανοποιήσω εσάς ρε!
Drop dead !!!!!!
I'm alive!
xmm akyro tote.
eimai skatopsyxos.
Με την βγαλμένη καρδιά ενός φίλου μου γίνεται κάτι;Originally Posted by black angel
![]()
Εμένα με συγχωρείτε... Λόγω έλλειψης καρδιάς, πάω να ξεκινήσω να μαζεύω κανένα φράγκο, μήπως πάρουμε τη Ferrari τουλάχιστον...
and light it up forever, and never go to sleep
XAXAXAXA.GAMATO!Originally Posted by Kveldssanger
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!
gia hara se olous. argisa ligo den mporo na po ala mou ihan kopsi to tilefono( gamo ton ote kai oles tis deko ) alios den tha perimena ton amnisiac na mou ta tsourekosi prota.kalos sas vrika ktl.
i mikri mas agelada vgike volta stin likada vlepi ena agelado me ton poutso mes ton kado ti romantiki pou ine i zoi trilili trilili. ah oree mou agelado vgalton ligo apo ton kado na ton do kai ego i kaimeni pou ime paraponemeni. den to vgazo den to vgazo se agelades den to vazo. ime gay kai to kauhieme kai me gaidarous tha travieme
to mouni tis manas sou.
Xωρίς παρεξήγηση,κυκλοφορεί μια φήμη πως είσαι καθυστερημένος.Πάντως θέλω να σε διαβεβαιώσω πως στο er δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα άτομα με ειδικές ικανότητες και να σε καλωσορίσω με τη σειρά μου.
ΥΓ:Ακούς maiden?
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
i fimes ine alithines eho ime kathistirimenos opos to diaveveoni kai i kali manoulitsa sto antistoiho topic pou afora tin noimosini mou.mias kai ta leme apo oti vlepo apo to avatar pos pai i sexoualiki sou zoi i prepi na rotiso kalitera to gourouni?
i mikri mas agelada vgike volta stin likada vlepi ena agelado me ton poutso mes ton kado ti romantiki pou ine i zoi trilili trilili. ah oree mou agelado vgalton ligo apo ton kado na ton do kai ego i kaimeni pou ime paraponemeni. den to vgazo den to vgazo se agelades den to vazo. ime gay kai to kauhieme kai me gaidarous tha travieme
apo maiden ftano mehri to x-factor apo eki meta eho na akouso.
a kai gia na xehniomaste gamo tin mana amnisiac. mou efere doaraki argile( i nargile opos theli o kathenas ) kai mou to efage o malakas
αφού έκαμα ποστ στο Ε ΠΑΙΔΙΑ!! ΓΑΜΗΣΑ!!
μου φαίνεται είσαι όντως καθυστερημένος τελικά.προφητάκο
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;