Έχει και συναυλιακές στιγμές Nick Cave And The Bad Seeds και Crime + The City Solution. Πέρα απ'τον fanboισμό μου, είναι απίστευτη ταινία (όπως και το Παρίσι-Τέξας βεβαίως, βεβαίως).Originally Posted by tamagothi
Έχει και συναυλιακές στιγμές Nick Cave And The Bad Seeds και Crime + The City Solution. Πέρα απ'τον fanboισμό μου, είναι απίστευτη ταινία (όπως και το Παρίσι-Τέξας βεβαίως, βεβαίως).Originally Posted by tamagothi
The commune crap, camp bop, middle-class, flip-flop
the queen is dead, boys
savvato et1 23:45 exei ti dolce vita. kai ta epomena 3 savvata diadoxika 8misi, ioulieta twn pneumatwn kai roma, idia wra. afierwma ston fellini, profanws.
shmera 12misi sthn et3 h Nuxta tou antonioni.
Gadjo Dilo: Υπάρχουν Ακόμα Γελαστοί Τσιγγάνοι στην ΕΤ1 στις 23:45
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
αύριο στις 22:00 στην βουλή έχει τις άγριες φράουλες του bergman.
και αργότερα αυτή την βδομάδα μία κλασική, γαλλική, αντιπολεμική ταινία, το απαγορευμένα παιχνίδια. βαριέμαι να δω πότε ακριβώς.
ΒΟΪΤΣΕΚ (NET 22.00)
Σινεφίλ, 1994 (Έγχρ.), 93'
WOYZECK. Ουγγρική ταινία του Γιάνος Σας, με τους Λάγιος Κόβακς, Νταϊάνα Βακάρου, Πέτερ Χάουμαν. Ελεύθερη διασκευή του «Βόιτσεκ» του Μπίχνερ, η δράση του οποίου μεταφέρθηκε από το στρατώνα της Γερμανίας του 19ου αιώνα σε έναν έρημο σιδηροδρομικό σταθμό στη σύγχρονη Ουγγαρία. Ο Βόιτσεκ, από τη φύση του μοναχικός χαρακτήρας -φύλακας των σιδηροδρομικών γραμμών γαρ- δέχεται καθημερινά την καταπίεση και τους εξευτελισμούς της εξουσίας. Η γυναίκα του εντωμεταξύ αρνείται πεισματικά να τον ικανοποιήσει ερωτικά και ανταποκρίνεται στην πολιορκία του αφεντικού του. Ώσπου ο φόνος θα φανερωθεί μπροστά στον Βόιτσεκ ως η ύστατη εξέγερση και ταυτόχρονα ως κάθαρση. Ταινία γνήσιας υπαρξιακής αγωνίας, με αργούς αφηγηματικούς ρυθμούς.
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
shmera 1:15 "H maska tou kokkinou thanatou" sth NET. Den kserw an exei sxesh me to vivlio, logika nai, opote prepei na to dw.
ποε?????? sthn tv????Originally Posted by Mayhem
Mille anni passi sunt...
Dystyxws prokeitai gia sygxronh paragwgh kai oxi gia tin palia tainia me ton Vincent Price
YOU ARE NOT SPECIAL. YOU ARE NOT BEAUTIFUL OR UNIQUE SNOWFLAKE. YOU'RE THE SAME DECAYING ORGANIC MATTER AS EVERYTHING ELSE. YOU ARE THE ALL-SINGING, ALL-DANCING CRAP OF THE WORLD.
HIPPIE METAL OR NO METAL AT ALL
To eida, milame gia megalh mapa...![]()
![]()
human traffic sto mega shmera stis 2:00 plaka exei
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Αύριο Πέμπτη, νομίζω στις 21:30, στην ΕΤ1 ο "Δον Κιχώτης χωρίς τέλος"
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
mega epos mi to xasete oi gilliam-ikoi eidika (osoi den toxete hdh dei)
Reality - larger than man's illusions
or is it me?
Γαμώ τη πουτάνα μου πήρα σήμερα το ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ (που btw έχει όλες τιες ταινίες της χρονιάς) και είδα ότι χθες βράδυ το Star στις 2:30 είχε το Δράκουλα με τον Μπέλα του 1931....
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΛΕΜΕ - ΤΟ ΕΧΑΣΑ
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate
Rambo II : The First Blood τώρα στο star.
![]()