Originally Posted by Godfath3r
Originally Posted by regularpaul
Originally Posted by Godfath3r
Originally Posted by regularpaul
apo Enslaved kaneis kamia protash?
![]()
Aaaaaapsou
Sympoooooo!![]()
"Duty is heavier than a mountain, death lighter than a feather"
Arson ola.
Όλα. Εναλλακτικά Eld για πιο black, Monumension και Below the lights για πιο καλά.
and light it up forever, and never go to sleep
pare to "Vikingligr Veldi" gia arxh paradeigmatos xarin. kai meta ola ta upoloipa. kai to dvd pou vgainei twra.
Xmm... Thewreis dld pws to Isa dld einai katwtero twn 2 teleutaiwn pou aneferes?
Endiaferon akougetai. Prepei na ta promitheutw syntoma.
"Duty is heavier than a mountain, death lighter than a feather"
Κατώτερο όχι, απλά τα άλλα είναι καλύτερα =pOriginally Posted by jimid
and light it up forever, and never go to sleep
Imo, τα καλύτερά τους είναι Into The Labyrinth, Aion και Within The Realm Of A Dying SunOriginally Posted by Kveldssanger
Από εκεί και περά το μόνο που πρέπει να αποφύγεις είναι το τελευταίο τους (Spiritchaser αν θυμάμαι καλά. Ότι άλλο και να πάρεις θα σε καλύψει.
Και kveld το Labyrinth έχει μέσα το "The Wind That Shakes The Barley" που δεν ανέφερες στα highlights![]()
The commune crap, camp bop, middle-class, flip-flop
the queen is dead, boys
Originally Posted by Amnesiac
μουφα ειναι γενικως
λοιπον τωρα το διαβασα ολο, πολλα σκεφτηκα οταν τα διαβαζα , αυτα μου μειναν ομως>>
ολοκληρη κουβεντα k link για swans κ κανεις δεν ανεφερε το white light from the mouth of infinity _ emena to kalytero mou )) επισης soundtracks for the blind, για πολυ ατμοσφαιρικο καψιμο, ιδανικο soundtrack για γαμησια ;p
masters of reality το πρωτο live - how high the moon. απο τα πιο αγαπημενα μου λαιβ diskakia εβερ.γενικως παντως γουσταρω παρα πολυ τις ζωντανες ηχογραφησεις, δεν ξερω κατα ποσον ισχυει για σας (που ενδιαφερεστε για την συγκεκριμενη μπαντα)
κ το 2ο παρα μα παρα πολυ ωραιο (παιζει josh κ nick εκει - μια συνθεση που ειχαμε πετυχει στην σκηνη..τι να λεμε) αλλα το αλλο εχει ginger baker μεσα κ πραγματικα κανει την διαφορα.γενικως παντως γουσταρω παρα πολυ τους καλους drummer., δεν ξερω κατα ποσον ισχυει για σας (που ενδιαφερεστε για την συγκεκριμενη μπαντα)(κρυο)
τωρα να πω κατι _οποιος δεν εχει ακουσει black sabbath κ tool ..
δηλαδη γιατι δεν το χει κανει? βασικες αρχες που ρε παιδι μου απλα πρεπει να το κανεις . ΠΡΕΠΕΙ λεμε
fugazi
proteinete kana album
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Πρώτα red medicine.
Μετά argument.
The bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame.
~
Repeater και μετά Argument
The commune crap, camp bop, middle-class, flip-flop
the queen is dead, boys
Repeater, Red Medicine και the Argument μαυτή τη σειρά αλλιως 8α είσαι φόλς!!
πούτσα μπάλα και καράτε.