Άτιμε μπρόκολε, δεν διαβάζεις τα reports μου? Δεν βλέπεις ότι όσους φεύγουν πριν το τέλος του live τους βάζω στο σημάδι? Αν επαναληφθεί, δεν σε σώζει ούτε ο Mitsman!
Σοβαρά τώρα, αυτή την φορά δεν θα κατηγορήσω τον κόσμο που έφυγε νωρίτερα κι ας έπαιξαν οι αγαπημένοι μου Ludmila μπροστά σε 10 άτομα. Με τέτοιες καθυστερήσεις σε καθημερινή, και πολλοί ήταν.
Λοιπόν άγνωστες οι 3 από τις 4 μπάντες. Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τον Broccoli. Οι Goya's Dream υπέρ του δέοντος υποτονικοί. Πάνω που πήγαιναν να κάνουν κάτι εκεί με το βιολοντσέλο, και περίμενες ένα ξέσπασμα, ξαναέριχναν τους τόνους. Κούραση. Για τους Action Ladies θα έγραφα τα χειρότερα (ότι επιβεβαιώνονται κάποιοι Μπάρκες με τέτοιες μπάντες) αφού όχι μόνο ήταν απαράδεκτοι μουσικά αλλά σκότωσαν το The Letter (give me a ticket for an airplane...), Ramones, Doors κατά σειρά. Έλα όμως που έπαιξαν και Dead Moon και μάλιστα ένα από τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια (βλ. Theikoi Stixoi thread) το It's OK, οπότε μίλησαν κατευθείαν στην καρδιά μου. Για τους Sugah Gallore ωραία τα είπε ο Broccoli. Είχαν και κάτι από Detroit στον ήχο τους, η τραγουδίστρια ήταν προικισμένη και σε φωνή και σε σκηνική παρουσία συνδυάζοντας soul, r'n'b και rock'n'roll. Ωραίοι, θα τους ξαναδούμε σίγουρα.
Για τους Ludmila τι να πω? Όσο ωραίοι κι αν ήταν, είναι άχαρο για μια μπάντα να παίζει σε έναν μεγάλο αλλά απελπιστικά άδειο χώρο. Το ίδιο set στo κατάμεστο Rodeo πριν μερικούς μήνες είχε απίστευτο κέφι, σήμερα δεν έλεγε πολλά παρά μόνο στους φανατικούς
Για τον χώρο τα είπαμε. Ο ήχος πολύ καλός και βοηθάει τις μπάντες. Αλλά αν διαβάζει κάποιος από εκεί, κάντε κάτι με την ώρα έναρξης. Και κάτι για τις μπύρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!