Page 64 of 609 FirstFirst ... 1454626364656674114164564 ... LastLast
Results 946 to 960 of 9121

Thread: ATHLETICS GENERAL DISCUSSION

γκεστάλ nothingman's Avatar

ΟΥΣΤ!
    NA ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη προστασία από δημοσιογράφους που έχει υπάρξει ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο (ήταν πραγματικά πολύ αστεία η προσπάθεια να παρουσιαστεί ότι οι μόνοι που δε συμφωνούσαν με το να συνεχίσει στην ομάδα, ήταν οι Τσουκαλάδες, ενώ οι αγνοί Ολυμπιακοί τον ήθελαν), αύριο θα αναφέρεται στα εξώφυλλα σαν ο "περήφανος ήρωας", που παραιτήθηκε γιατί δεν τον εμπιστεύονταν, που χάρισε τα λεφτά της αποζημίωσης (ΑΥΤΟΣ! ΧΑΡΙΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΣ!) στην ομάδα που τον πίκρανε, που φεύγει με το κεφάλι ψηλά και λοιπές τέτοιες αρλούμπες...

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΡΙΟΛΗ
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Senior Member

phre ntampl omws

να το βάλει στον κώλο του

σοβαρά τώρα....
    δε νομίζω ότι πήρε ο Μπάγεβιτς κανένα νταμπλ... ο Ολυμπιακός που είχε προπονητή τον Μπάγεβιτς ναι... ο ίδιος δεν ήταν που επέμενε στον Οκκά (των 5 γκολ στο πρωτάθλημα) με τον Ζιοβάννι στον πάγκο (των 10); ο ίδιος δεν ήταν που ενώ η ομάδα έχανε στη Λεωφόρο, έβγαλε στο 75 επιθετικό για να βάλει τον Ταραλίδη;
    και στο κάτω-κάτω: Αυτός δεν είναι που με τον γλύφτη δίπλα του πουλούσαν μαγκιές στην Τούμπα του Ανατολάκη; Αυτός δεν είναι που για τα λεφτά του Κόκκαλη πούλησε την ΑΕΚ (που αν σήκωνε το κύπελλο θα έμενε για πάντα και μπλα μπλα μπλα...);
    τέτοιους (υπ)ανθρώπους εγώ στην ομάδα μου ΔΕ θέλω... χίλιες φορές πέτρινα χρόνια, τρίτοι και UEFA παρά πρωταθλήματα, νίκες και Champions league με καθάρματα.-
    ~
    ~

Senior Member

dystyxws den exete nootropia evrwphs san ton pana8hnaiko (kaka ta psemata)

fetos prepei na kanete rizikes allages k nootropia evrwpaikou nikhth

Quote Originally Posted by nothingman

σοβαρά τώρα....
    δε νομίζω ότι πήρε ο Μπάγεβιτς κανένα νταμπλ... ο Ολυμπιακός που είχε προπονητή τον Μπάγεβιτς ναι... ο ίδιος δεν ήταν που επέμενε στον Οκκά (των 5 γκολ στο πρωτάθλημα) με τον Ζιοβάννι στον πάγκο (των 10); ο ίδιος δεν ήταν που ενώ η ομάδα έχανε στη Λεωφόρο, έβγαλε στο 75 επιθετικό για να βάλει τον Ταραλίδη;
    και στο κάτω-κάτω: Αυτός δεν είναι που με τον γλύφτη δίπλα του πουλούσαν μαγκιές στην Τούμπα του Ανατολάκη; Αυτός δεν είναι που για τα λεφτά του Κόκκαλη πούλησε την ΑΕΚ (που αν σήκωνε το κύπελλο θα έμενε για πάντα και μπλα μπλα μπλα...);
    τέτοιους (υπ)ανθρώπους εγώ στην ομάδα μου ΔΕ θέλω... χίλιες φορές πέτρινα χρόνια, τρίτοι και UEFA παρά πρωταθλήματα, νίκες και Champions league με καθάρματα.-
    an to exane to ntampl tha to exane o mpagevits e?

are malakes

provlepsi,kovw to pouli m kainourios pou tha erthei tha anteksei mono ena xrono kaimeta tha ton dioksoune epidi den tha exei parei prot,kai oloi teleftea agonistiki tha fonazoun dusan dusan
    -> http://www.odes.gr <-
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

are na ferei kana asxeto pali gelia pou tha riksw me tin kolo 7
    na dw ti tha lene oi malakes meta

Quote Originally Posted by StoRmRideR

are malakes

βαριέμαι να το λέω συνέχεια, σταρχίδια μου τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα...
    το μόνο που θα πω (γιατί δεν έχει κανένα νόημα να μπλεχτούμε σε κουβέντες για το αν ο Ντούσαν τώρα είναι κανένας σοβαρός προπονητής), είναι ότι αν εσύ θες να πληρώνεις για να πηγαίνεις να βλέπεις και να χειροκροτάς τον Μπάγεβιτς, τον Περσία, τον Οκκά, τον Τσάρτα (που θα έφερνε) κ.ο.κ., δικαίωμά σου να στεναχωριέσαι τώρα... για μένα η εικόνα των παραπάνω "κυρίων" με κόκκινα (θα) ήταν αηδιαστική.
    ~
    ~

Quote Originally Posted by StoRmRideR

are malakes

βαριέμαι να το λέω συνέχεια, σταρχίδια μου τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα...
    το μόνο που θα πω (γιατί δεν έχει κανένα νόημα να μπλεχτούμε σε κουβέντες για το αν ο Ντούσαν τώρα είναι κανένας σοβαρός προπονητής), είναι ότι αν εσύ θες να πληρώνεις για να πηγαίνεις να βλέπεις και να χειροκροτάς τον Μπάγεβιτς, τον Περσία, τον Οκκά, τον Τσάρτα (που θα έφερνε) κ.ο.κ., δικαίωμά σου να στεναχωριέσαι τώρα... για μένα η εικόνα των παραπάνω "κυρίων" με κόκκινα (θα) ήταν αηδιαστική.
    kala ta leme tou xronou pou tha kles giati den tha pirou me to prwtathlima.
    na se pw tin alithia?
    den dinw vasi sto oti kaname ntampl
    egw lew pws an oi kolo organomenoi den ta ixan kanei mpourdelo twra thamastan protathlites 5 agonistikes pxio prin kai kaneis den tha milage gia mpagevits
    episis i ikona tou olympiakou stin evropi itan aksioprepestati .
    opos kai i mpala pou epekse ston deftero girw o osfp itan aksioprepestatri

protimas enan kainourio matzouraki i ton magevits?

an feroume kalo proponiti MAZI SOU!
    alla kati mou leei pws tha feroume enan kalo proponiti tha paei kalitera stin evropi apo mpagevits kais to telsotis xronia tha xasei to protathlima kai tha arxisoun oi gkrinies pali

Senior Member

σοβαρά τώρα....

mprabo eisai se kalo dromo arxizeis na skeftesai san bazelos
    anyway oi skepseis einai swstes an kai o bajevic eiani kalos paparas gia to ellhniko mas prwta8lhma alla mexri ekei.
    Πονος Μυαλου!

Senior Member Eulogy's Avatar

nothing symfwnw se ola osa les gia ton mpagebits kai gia ta lefta kai gia ta proponitika. kai gw ton exw faei sthn mapa ton batraxo kai kserw.... pantws mesa se osa tou sourete kai exeis apolyto dikio ksanalew prepei na tou anagnwrisete kai oles tis koupes pou sas efere twsa xronia. den einai kalo pragma h axaristia..
    before i pine away

Senior Member

Σκατά..οι Spurs νίκησαν τους Suns και πήγαν τελικό..
    And I am nothing of a builder, but here i dreamt i was an Architect

καμία σχέση
    θα ήταν πολύ ηλίθιο εκ μέρους μου να πω ο,τιδήποτε για τον Μπάγεβιτς της πρώτης θητείας του στον Ολυμπιακό (αν και προσωπικά, όταν με την πασίγνωστη πια συνέντευξη του Καραταϊδη, όπου πλέον αποδείχθηκε -τουλάχιστον στα μάτια τα δικά μου- ότι είχε κλείσει από το Δεκέμβρη στον Ολυμπιακό, έχασε το στάτους του), αφού κάνοντας εξαιρετικές μεταγραφικές κινήσεις και με δουλειά, που στο μεγαλύτερο μέρος της οφείλεται στον ίδιο, φτάσαμε να έχουμε ομάδα, κάτι που προφανώς τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ δύσκολο...
    από εκεί και πέρα, ειλικρινά, όταν τον είδα να σηκώνει το χέρι του και να χαιρετάει τον κόσμο στο ΟΑΚΑ που φώναζε "Ντούσαν, Ντούσαν" στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ (ήμουν και εγώ μέσα) χάρηκα, και για αυτό δεν περίμενα την τσάμπα μαγκιά του στην Τούμπα στο επεισόδιο με τον Ανατολάκη (με το σκουλήκι που είχε δίπλα του δε θα ασχοληθώ...)... επίσης, έχω σοβαρές αμφιβολίες για το αν τώρα είναι σοβαρός προπονητής αλλά αυτό είναι άλλο θέμα... το έγραψα και πιο πάνω, και ο καλύτερος προπονητής του κόσμου να ήταν, ΔΕ θα τον ήθελα στην ομάδα μου
    ήμουν σίγουρος ότι τα εξώφυλλα θα ήταν από "φεύγει Κύριος από τον Ολυμπιακό" μέχρι "φεύγει Βασιλιάς από την ομάδα που τον πλήγωσε" και έπεσα μέσα, είναι γνωστές οι άκρες του με δημοσιογράφους και απροκάλυπτος ο τρόπος με τον οποίο κάποιοι τον στήριξαν (έχουν χτιστεί καριέρες πάνω στον "υπέρ Κόκκαλη αγώνα", στον "κατά Κόκκαλη αγώνα", αλλά το 99,9% ήταν υπέρ του Σέρβου)... εκείνο που δεν περίμενα, ήταν η αφίσα του Πρωταθλητή
    αυτά
    ~
    ~

Senior Member Eulogy's Avatar

pantws se ayto pou les gia tous dhmosiografous exeis apolyto dikio. olo ton xrono legane otan o olympiakos den phgaine kala "ta gerontia den antexoun , den paizoun mia klp.." kai meta afou peire to ntabl o osfp o grafane " o prigkipas peire to ntabl pali ta katafere klp.."
    before i pine away

Senior Member dyingfreedom's Avatar

εκείνο που δεν περίμενα, ήταν η αφίσα του Πρωταθλητή
    αυτά
    Μιλάμε για ύψιστο κρετινισμό. Ε, ρε και να φέρει πάλι κάναν Λεμονή να γίνει της πουτάνας. Αυτοί που τον έδιωξαν τον Μπάγεβιτς τώρα τον βάζουν και σε αφίσα. Μπράβο σας

Άντε να δούμε τώρα ποιόν θα φέρει.

A1DDJZZ Magellan's Avatar

Quote Originally Posted by dyingfreedom

Άντε να δούμε τώρα ποιόν θα φέρει.
    ela nte...
    I swear on tomorrow, if you take this chance
    Our lives are this moment, the music - the dance
    And here in this labyrinth of lost mysteries
    I close my eyes on this night and you're all that I see