distortion δίκιο. Θα έλεγα γενικά να κάνετε υπομονή μερικές μέρες για συγκεκριμένες προτάσεις κλπ για το νέο er, θα ανοίξει νέο θρεντ για παλιούς και νέους χρήστες για να την κάνουμε συγκεντρωμένα αυτή την κουβέντα και να πούμε όλοι-ες τι θέλουμε.
Ναι
Όχι
distortion δίκιο. Θα έλεγα γενικά να κάνετε υπομονή μερικές μέρες για συγκεκριμένες προτάσεις κλπ για το νέο er, θα ανοίξει νέο θρεντ για παλιούς και νέους χρήστες για να την κάνουμε συγκεντρωμένα αυτή την κουβέντα και να πούμε όλοι-ες τι θέλουμε.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Σωστά. Αλλά τα λες μια, τα λες δυο, τα λες πέντε. Κάπου φαίνεται ότι δεν σε ενδιαφέρει η συζήτηση που έχει ανοίξει και ένα παραγωγικό αποτέλεσμα από αυτήν, αλλά απλώς το να πεις την edgy αποψάρα σου. Ε, την είπες, με κάκιστο τρόπο μάλιστα, άσε όσους ψήνονται να θέσουν αυτή τη νέα βάση που λες κι εσύ ρε παιδί μου να την θέσουν.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Μέσα για νέο ER, για να κάνουμε bullying στα παιδιά σας.
Δεν τρολαρω πουθενα, απεναντιας ολα μου τα ποστ εχουν σοβαρο υφος.
Γι αυτο μαλιστα και προσεξα πολυ πως θα γραψω το "οσα ελεγα εγω και πολλοι αλλοι" κατα λεξη, γιατι δεν ειμαι ο μονος, και ουτε διεκδικω καποιον τιτλο "I told you so fuckers".
Απλα προσεθεσα για μια ακομα φορα την αναγκη για σωστη διαχειριση, γιατι πολλες φορες η επαναληψη ειναι απαραιτητη. Το αν θα γραφομουν σε καποιο "Electric Requiem 2 : Death Magnetic" εχει προφανη απαντηση η οποια ηταν παντοτε "οχι" και δε θα αλλαξει, γιατι πολυ απλα δεν εχω καμια διαθεση προσωπικα να συνδιαλεγομαι με τα ατομα του παροντος φορουμ, τα οποια εχουν επιτεθει και εχουν κανει bullying και σε μενα και σε πολυ αλλο κοσμο τοσες φορες, που απλα αδιαφορω για την οποιαδηποτε αλληλεπιδραση μαζι τους. Δεν εχει να κανει ουτε με σενα, ουτε με την κινηση που γινεται, ουτε με την πλειονοτητα των χρηστων που εχουν περασει απο το φορουμ (και ειναι μια χαρα εως εξαιρετικοι ανθρωποι θα ελεγα).
Δεν χρειαζεται να τα "ακουω" εγω παντως απο σενα, ποσο μαλλον μιας και λειπεις ενεργα απο το φορουμ πανω απο μια ντουζινα χρονια και τωρα σε επιασε ο καημος επειδη εφτιαξαν το τοπικ της κηδειας
The rest is just
Μόνο αδμίν καταδέχομαι να γίνω. Τόσα λεφτά έχουμε δώσει, να πιάσουν και λίγο τόπο.
Spoiler
Last edited by OniBocho; 30-05-2022 at 23:30.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Όπως είχαμε πει, συζητήσαμε στη διαχειριστική ομάδα μια πρόταση και την παρουσιάζουμε εδώ: https://www.electricrequiem.com/foru...E%B1-A-NEW-ERa
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;