για να παιχτεί σοβαρά θέλει να αφιερώνεις τουλάχιστο 2-3 ώρες την ημέρα οι οποίες απλά δεν υπάρχουν.
για να παιχτεί σοβαρά θέλει να αφιερώνεις τουλάχιστο 2-3 ώρες την ημέρα οι οποίες απλά δεν υπάρχουν.
Rock or Nothing
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
τέλος το 2ο και μπήκα στο 3ο
Rock or Nothing
Ε για πε εντυπώσεις
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
γενικά, έχω χρόνο για διάβασμα μόνο πριν τον ύπνο, οπότε είναι ό,τι πρέπει ξεκούραστο ανάγνωσμα.
άμα θες εμβάθυνση της ανάλυσης έχει πολύ ψωμί και θέλει να γραφτεί ολόκληρη έκθεση. θα πω μόνο ότι έχει κάποιες ομοιότητες με το θεμέλιο. Η χρήση της θρησκείας ως μέσο εξουσίας και ελέγχου, η πολιτική οργάνωση του γαλαξία ως αυτοκρατορία, η σχέση της ανθρωπότητας με την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη είναι μερικές από αυτές.
από εκεί και πέρα θίγει πολλά ακόμη ζητήματα που αξίζουν ανάλυσης και μπορούν να ερμηνευθούν με πολλούς τρόπους.
Rock or Nothing
Tέλος με αυτή τη μπούρδα....
και συνεχιζουμε με
Ειλικρινά σε χαίρομαι ρε Άρτ, του δίνεις και καταλαβαίνει. Πρέπει να το φχαριστιέσαι πολύ. Δεν έχω δυστυχώς χρόνο ούτε να φτύσω πλέον. Πανεπιστημιακά βιβλία μετράνε εδώ, ή μπα?
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Ε παιδιά σκυλιά δεν έχω....χαχαχα
Λογικά μετράνε...
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.