Aθηναίζοι προγκ/ποστ μεταλλάδες σε ύφος 10years και συναφή, με ολόφρεσκο ντεμπούτο άλμπουμ. Μ'αρέσουν!
Απόψε και λαιβ στους έξι σκύλους. Παρουσίαση του δίσκου στις 5/4, στο ίδιο μέρος.
http://lavalancheband.bandcamp.com/releases
Aθηναίζοι προγκ/ποστ μεταλλάδες σε ύφος 10years και συναφή, με ολόφρεσκο ντεμπούτο άλμπουμ. Μ'αρέσουν!
Απόψε και λαιβ στους έξι σκύλους. Παρουσίαση του δίσκου στις 5/4, στο ίδιο μέρος.
http://lavalancheband.bandcamp.com/releases
bump επειδή φέτος έχουν βγει δισκάρες από pain of salvation, leprous, need, mother of millions, incura και threshold και οι τελευταίοι έπαιξαν στην Αθήνα πριν 2 μέρες και δεν μπόρεσα να πάω και επειδή nine ordinary people were asked to draw on their bodies one line for each of their regrets και here's what happened next:
Έχουν αναφερθεί σε διάφορα θρεντ, πιθανότατα κι εδώ, αλλά είδα κι εγώ εχθές λάιβ τους Caligula's Horse και έμεινα με ανοικτό το στόμα. Έπαιξαν σχεδόν ολόκληρο το 'In Contact', το οποίο είναι ψιλο-αριστουργηματικό. Πρέπει να ακούω το συγκεκριμένο δίσκο πάνω από μισό χρόνο και σχεδόν καθημερινά.
Δυστυχώς τα support ήταν κάτι απαράδεκτα Djent-oειδή (I built the sky, Circles). Χαλάλι.
Έπαιξαν ολόκληρο αυτό το πράγμα:
https://www.youtube.com/watch?v=9PSjuLMffV0
Ότι καλύτερο έχει παρουσιαστεί στο προγκ εδώ και μερικά χρόνια.
To Βloom και το The tide, είναι τεράστιες δισκάρες, 10άρια ακατέβατα.
Το In contact, αν και πολύ καλός δίσκος, δεν με έπιασε σαν τα 2 προηγούμενα τους, αλλά είναι σταθερά εξαιρετικοί ακόμα και όταν δεν πιάνουν κορυφές.
Για το λαιβ, σε ζηλέυω.
Kill the wise one!
ομορφότατο το καινούριο Haken. από το visions είχε να νιώσει τόσο άνετα το αυτί μου, ακούγοντας τους. πιο μαθηματικοί, λιγότερο συναισθηματικοί, τρελά παιχνίδια στην παραγωγή.
Last edited by Krux; 14-11-2018 at 15:05.
I'll bury you in your god's fucked garden
Ο χρήστης Mother Of Millions είναι με τον Makis Tsamkosoglou.
1 ώρα ·
Ο Μάκης μας άφησε κάνοντας αυτό που αγαπάει. Όποιος θέλει να στηρίξει συγγενείς και φίλους στο τελευταίο αντίο, η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Ν. Σμύρνης την Τρίτη 25 Ιουνίου, στις 16:00.
Δεν τους ήξερα, τους έμαθα σήμερα από μπλογκ.
Προγκρέσιβ από Σαλόνικα.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Δεν έχω ασχοληθεί πολύ μαζί τους, όμως το συγκεκριμένο τραγούδι -προπομπός του νέου δίσκου- μου άρεσε αρκετά.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
είστε πολύ αυστηροί οι μεταλλάδες με τα είδη
εγώ δεν ξέρω απ' αυτά τόσο στο μέταλ
ωστόσο ξεχώρισα το Voivod - Synchro Anarchy που πιστεύω ταιριάζει εδώ
Spoiler
Last edited by rat_poison; 16-03-2022 at 14:23.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Atom πες αν ταιριάζει μόλις ξυπνήσεις, αν δε ταιριάζει ο τσιμπ τρώει μπαν αμέσως.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Ο ορισμός του thread.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.