Αμ που βρίσκεται το σύγχρονο χάρκορ? Που να κσέρω εγώ , ένας απλός ρόκερ , πείτε εσεις ? Είναι άξιοι πρεσβευτές του οι Code Orange , Sunami , Drain , Knocked Loose και Incendiary ?Γελάω ηχηρά ,ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ . Κάποιοι μου αρέσουν ( Restraining Order , Loose Nukes , Ecostrike , Mindforce , Tørsö ) αλλά δε ξέρω , μπορεί να είμαι ένας μίζερος θείος. Ναι, οι παλιοί τριγυρνάνε ακόμα αλλά που είναι τα φρέσκα προσωπάκια με τον αντίστοιχο αέρα. Όλα τα πρώτα ονόματα μου ακούγονται παραγυαλισμένα και ακίνδυνα.
ΟΜΩΣ :
Οι Turnstile απο την Βαλτιμόρη έρχονται με το Glow on (2021) για να μείνουν ( μπορεί)!
Mystery
Blackout
Don't Play
Underwater Boi
Holiday
Humanoid / Shake It Up
Endless
Fly Again
Alien Love Call
Wild Wrld
Dance-Off
New Heart Design
T.L.C. (Turnstile Love Connection)
No Surprise
Lonely Dezires
Αρκετά dreamy δίσκος , σχεδόν ποπ σε σημεία , με το πνεύμα των Snapcase ειδικά στα φωνητικά , που μου αρέσουν αρκετά , να πλανάται παντού. Κιθάρες ξυράφι , μπασό σεισμικό κατι περίεργα cowbells να πουμε πήρε το αυτ'ι μου , έχει χορευτικά σημεία ( endless , underwater boi ) , αλλα και ριφφς από ενισχυμένο σκυρόδεμα ( blackout , holiday ). Η παραγωγή είναι μοντέρνα μεν . αλλά όχι σουπερντουπερ τέλεια. Εχουν ηχάρα θα έλεγα. Μου έβγαλε και κάτι το shoegaze-y γενικότερα.
Spoiler
Ακούστε. Πείτε. Ακούστε και πείτε .