Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
αυτό που με ενοχλεί είναι τα σφάλματα λογικής, είμαι φουλ αυτιστικός σε αυτό το θέμα. όταν ο άλλος απαντάει σε αυτό που τον βολεύει για να στρώσει το επιχείρημα και να την πει σε αυτό που νομίζει ότι εκπροσωπεί ο συνομιλητής του, τρελαίνομαι.
ξέρεις ότι στην ουσία του θέματος της έμφυλης βίας συμφωνούμε.
αλλά π.χ.
σφάλμα λογικής 1: συμφωνώ σε κάποια σημεία με την άποψη κάποιου = η άποψή μου ταυτίζεται με τη δική του
σφάλμα λογικής 2: διαφωνώ σε κάποια σημεία με την άποψη ενός (αυτοπροσδιοριζόμενου ως) φεμινιστή = είμαι σεξιστής
σφάλμα λογικής 3: η έμφυλη βία προέρχεται συντριπτικά από άντρες = όλοι οι άντρες είναι μουνόπανα
δεν έχει νόημα να συνεχίσω άλλο. καταλαβαίνεις ότι υπό τέτοιες συνθήκες, ούτε συζήτηση γίνεται, ούτε καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο, ούτε καταλήγουμε σε κάτι. εκτός αν, το έχω ξαναπεί, κάτι δε διατυπώνω σωστά εγώ.
Αν σε ενοχλουν τα αλματα λογικης και οσα λες, τοτε να πας να διαβασεις αυτα που εγραψα πριν απαντησεις την επομενη φορα.

Ειπα καπου οτι ολοι οι αντρες ειναι μουνοπανα?
Σε ειπα σεξιστη?
Ειπα οτι ταυτιζεται η αποψη σου με καποιου αλλου?

Οχι, αρα προφανως τριγκαρες χωρις λογο επειδη απλα ηθελες να τριγκαρεις.

Τωρα οσον αφορα το "απαντανε σε αλλα απο αυτα που διαβαζουν" ε ξερω γω, δε μας ενδιαφερει τι κανεις με την κοπελα σου εσυ τοτε.
Δεν καταλαβαινω γιατι να διαφωνει κανεις γενικα με το οτι στατιστικα περισσοτεροι αντρες ειναι μουνοπανα στο συγκεκριμενο θεμα απο τις γυναικες.
Τα νουμερα ειναι συντριπτικα. Δεν υπαρχει καμια αμφισβητηση για αυτο.