Παιδιά η πορεία ήταν μια τεράστια καύλα, τι να λέμε

Ακόμα και το 10.000 δεν ακούγεται υπερβολικό. Για όσους ξέρουν από ΝΣ, η πορεία ξεκίνησε από πλατεία, βγήκε Βενιζέλου, έστριψε αριστερά Εφέσου. Είχε φτάσει Εφέσου και Πλαστήρα (η οδός που είναι το ΑΤμ προφανώς φραγμένη από ΜΑΤ στο ύψος της πλατείας Βαρθολομαίου περίπου) και η ουρά της πορείας δεν ξεκίνησε ποτέ, έχω φίλους που ξέμειναν πλατεία και δεν περπάτησαν ποτέ.

Όποιος τα έχει φορτωμένα με την ΝΔ χθες ήταν Νέα Σμύρνη.

Τα όσα συνέβησαν μετά, ήταν λογικά κι επόμενα.

Ακόμα και η σκηνή με τον αιμόφυρτο μπάτσο που μονοπωλεί στα κανάλια δεν είναι αρκετή για να ανακόψουν το διάχυτο "μητσοτάκη άντε γαμήσου" που υπάρχει πλέον φανερά. Ειδικά όταν ακολούθησαν πάνω από 15 σκηνές ανελέητου ξύλου σε περαστικούς από τους μπάτσους πάλι. Γι' αυτό, όσο το δυνατόν περισσότερο βγάζουμε το κινητάκι μας και καταγράφουμε, αλλιώς δεν γίνεται

Σε άλλα νέα, πόσο πιο ρουφιάνοι μπορούν να γίνουν ακόμα;

Spoiler

ΥΓ. καταλαβαίνετε ότι ως νεοσμυρνιώτης, πανιώνιος, αριστερός, κινηματίας και όλα τα συναφή, χθες έζησα μια ολοκλήρωση. Με όσα ψίγματα αντικειμενικότητας μου έχουν μείνει, έχω να πω ότι, μετά και την τελευταία ανακοίνωση, οι πάνθηρες έχουν εξελιχθεί στην πιο σοβαρή πολιτική δύναμη της πόλης. Είναι άξιο σημασίας ότι παρ' όλα τα γενικευμένα μπάχαλα (η πόλη χθες πέρασε τον δικό της "μίνι δεκέμβρη") δεν υπήρχαν φθορές σε τίποτα, πέραν από ΑΤ και μπάτσους. Ούτε καταστήματα, ούτε αυτοκίνητα, ούτε τίποτα. Και αυτό το κάνει ακόμα πιο ωραίο