Το φόρουμ φυτοζωεί εδώ και 2-3 χρόνια (ίσως και παραπάνω), μετά από συγκεκριμένες συμπεριφορές, τον τελευταίο χρόνο αργοπεθαίνει.
Ξαναλέω, μου αρέσει η ελευθεριακή προσέγγιση που είχε το φορουμ ήδη από τον Dragonlord και μετά από τον Κοιλιά (που συνεχίζεται ακόμα και τώρα), αλλά πλέον πραγματικά είναι αηδία.
Είναι 2-3 χρήστες που καταστρέφουν την όλη φάση, δεν σου κάνει η καρδιά να ποστάρεις, σχεδόν ούτε να παρακολουθήσεις.
Το ignore έχει φανεί ότι δεν κάνει τίποτα, το φόρουμ συνεχίζει να αδειάζει, οι χρήστες δεν έχουν όρεξη να ποστάρουν (όσοι δλδ έχουν μείνει) και τα μόνα που μένουν είναι τα μπάχαλα.
Εγώ πλέον μπαίνω από συνήθειο (και μου έκανε τρομερή εντύπωση το ότι ξαναείδα τον Rush), αλλά πλέον φαίνεται σκατίλα.
Δεν θα πω δακρύβρεχτα, για το τι βλέπαμε κάποτε και τι βλέπουμε τώρα, αλλά πλέον η φάση δεν παλεύεται. Aν αφεθεί έτσι όπως, είτε θα συνεχίσει να αργοπεθαίνει, είτε θα πεθάνει. Αν οι χρήστες θέλουμε κάτι τέτοιο, ας είναι. Αν υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να γίνει λιγο πιο ενδιαφέρον, τότε κάτι πρέπει να αλλάξει. Την άποψη μου για το πως, την είπα. Οι αυτοματισμοί *ίσως* να λειτουργούσαν, αν υπήρχε κόσμος. Από την άλλη, γιατί έφυγε ο κόσμος?