Πεφτη 14 Γεναρδη 2021 πΧ
Αγαπητε Βλαχο,

Δεν εχασα κανεναν κωδικο για να κανω ανακτηση. Επισης οι διαδικασιες αυτες συνηθως απαιτουν email και μιας εδω ειναι ΕΡ και το email δεν χρειαστηκε ποτε, εχω χρησιμοποιησει email που δεν υπαρχει οπως πιστευω και η πλειοψηφια των (παλιων) καραφλομαλλιαδων/βαψομαλλιαδων χρηστων.

Υπαρχουν και τα vpn ιδιως οταν υπαρχει και το ip ban ρε boomer. Απλα ετυχε να μην το χρησιμοποιησω γιατι βρηκα κωδικους παλιου φεικ και μπηκα ετσι δοκιμαστικα. Αν τους ειχα διαγραψει, τοτε θα εβαζα μπροστα το μηχανακι του vpn και θα εκανα νεο ακκαου (σαφως και θα εγραφα ακριβως τα ιδια και τοτε). Επισης, ναι. Καμια εμπιστοσυνη πλεον σε ατομα που το εχουν δηλωσει οτι δεν προκειται να βοηθουν τους χρηστες, παροτι ειναι αντμινς, επειδη "ξερω ποιοι ειναι οι σκοποι σου" η κατι παρομοιο.

Επιπλεον, ακομα δεν λυθηκε η απορια πως ενω ο κωδικος ηταν μια χαρα το απογευμα οταν μπηκα μετα απο καιρο, το βραδυ οταν πηγα να ξαναμπω (υστερα απο ενα αναπαντεχο λογκ-αουτ, πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια στο ΕΡ) ο ιδιος κωδικος ηταν λαθος.

Το ξερουμε οτι η χουντα Κουλιε με την απατη του κορονοιου, τις καραντινες κτλ εχει κανει ολους εσας τους μεσηλικες να "φλιπαρετε" (οπως λεμε εμεις οι πιτσιρικαδες) γιατι δεν μπορειτε να χαζεψετε κανα 18-20χρονο κωλο να ξεπεραστουν λιγο τα συσσωρευμενα κομπλεξ. Ιδιως οταν εχετε και ενοχλητικους να σας θυμιζουν ποσο πασοκογενη ψευτοεπαναστατες ειστε. Υπομονη. Θα μας κανουν το εμβολιο του διαβολου με αυτα τα επικινδυνα MIT-RNA η πως στο διαλο λεγονται και θα περασει.

Καπου εδω κλεινω το TEDTalk μου.

Μετα τιμης (που λεει ο λογος),
Νικολαος "saloth sar" Γαμοτημανασασακης

ΥΓ.
Spoiler
Αν εξαιρεσουμε τους γνωστους μπιντεδες (ρατ, τσιμπου, μποτσο), αυτο το μαδομουνι ειναι μακραν οτι πιο ψυχαγωγικο εχουν δει εδω μεσα εδω και αρκετο καιρο οι υπολοιποι 4-5 τακτικοι χρηστες.

ΥΓ.
Spoiler
Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
πρώτη και τελευταία φορά που χάνω έστω και ένα λεπτό από τη ζωή μου με την πάρτη σου.
lol hoe's mad. Το λυπηρο ειναι οτι δεν ηταν ουτε η πρωτη, ποσω μαλλον η τελευταια.

ΥΓ.
Spoiler
Τώρα τα πάντα γύρω σου αλλάζουνε χρώμα
Σε κάνω να τα βλέπεις ματζέντα
Με κάθε μου κουβέντα
Σε λύνω και σε δένω σα πατέντα