Νταξ βρήκα ένα φίλο απ τη δουλειά που μένει σχετικά κοντά.
Ήταν ξαφνικό, δεν έχω πιει ούτε καφέ και θόλωσα δε σκέφτηκα ούτε τις προφανείς λύσεις![]()
Νταξ βρήκα ένα φίλο απ τη δουλειά που μένει σχετικά κοντά.
Ήταν ξαφνικό, δεν έχω πιει ούτε καφέ και θόλωσα δε σκέφτηκα ούτε τις προφανείς λύσεις![]()
θεώρησα ότι έχεις εξαντλήσει αυτά τα ενδεχόμενα![]()
Rock or Nothing
Παρακαλώ πείτε όσοι γνώστες τι γίνεται με μετακίνηση εκτός νομών τώρα με το λοκντάουν. Με ενδιαφέρει κυρίως στον κύριο οδικό άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Ξέρω προφανώς ότι απαγορεύεται και ότι γίνονται έλεγχοι, κυρίως σε ΙΧ. Με ΚΤΕΛ γίνονται συχνά έλεγχοι; Δρομολόγια γίνονται αλλά ο κάθε επιβάτης είναι υπεύθυνος να έχει κατάλληλα δικαολογητικά μαζί του, από όσο έχω ρωτήσει. Αλλά οι μπάτσοι κατά πόσο ελέγχουν ΚΤΕΛ και με ποια συχνότητα; Υπάρχουν δικαιολογητικά, αλλά όχι και τόσο βάσιμα αν πέσουμε σε μαλάκα. Πείτε ό,τι ξέρετε από εμπειρία και από έγκυρες πηγές.
Δεν επιτρέπεται να πας σε άλλο νομό για να ξενογαμήσεις. Μόνο ενδογαμία πλέον. έλα αστειεύομαι. Δεν έχω ιδέα.
1) e4, c5
2) Νf3
τεστ
edit: έχει κανένας πρόβλημα με την ώρα που γράφουν τα ποστ; το συγκεκριμένο πχ 21.06
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
όχι
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Εγώ είχα αλλά το ρύθμισα και τώρα επιτέλους μου την εμφανίζει σωστά και στα ποστς και στο τσατ.
Last edited by paddy honey; 10-12-2020 at 21:18.
Πείτε κανέναν τρόπο να κανω download κατι ντοκυμαντερια απο το amazon prime ( που θα τα νοικιάσω μάλλον) και θέλω να μου βρίσκονται μετέπειτα ?
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
μπορείς να δοκιμάσεις με γνωστά warez όπως Internet Download Manager, Downie, RedFox AnyStream κλπ, αλλά γενικά τα amazon prime είναι DRM protected οπότε δεν είναι σίγουρη η επιτυχία. οπότε, αν θες να σου βρίσκονται μετέπειτα, μπορείς πάντα να τα ψάξεις κατευθείαν σε trackers
Μαλακα βλαχο Ρειβεν τραβα για καμια ψυχαναλυση ρε. Τοσα κομπλεξ, ειναι και η κριση μεσης ηλικιας, θα τιλταρεις καμια ωρα και θα κανεις καμια χοντρη μαλακια και θα μπλεξεις. Και irl δεν εχει shadow banning τα προβληματα.
καραγκιοζάκο, άμα έχεις τεχνικό θέμα στείλε μου ένα μήνυμα για να λυθεί.
η τακτική σου είναι γνωστή βέβαια, να λες ό,τι σου κατέβει ακόμη και αν ο άλλος δεν τα βλέπει. πρώτη και τελευταία φορά που χάνω έστω και ένα λεπτό από τη ζωή μου με την πάρτη σου.
Rock or Nothing
τι παίχτηκε; τι έχω χάσει;
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
προφανώς κάποιο θέμα με το password. του έστειλα νέο.
Rock or Nothing