ΡΑΝΤΟΜ ΛΙΣΤΑ ΜΕ 50+ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΡΕΜΠΕΤΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ
Εδώ θα βρείτε χύμα τραγούδια στις αυθεντικές τους εκτελέσεις από ονόματα όπως Βαμβακάρη, Γκόγκο, Σκαρβέλη, Τούντα, Περπινιάδη (Στελλάκη), Αμπατζή, Εσκενάζυ, Τσαούς, Δραγάτση, Περιστέρη, Παγιουμτζή, Παπαγκίκα και πολλούς πολλούς άλλους. Πειραιώτικο, Σμυρναίικο και Αμερικάνικο (το τελευταίο λίγο αδικημένο, μια που η λίστα δεν περιέχει ούτε έναν κωστή, ούτε έναν κατσαρό, ελάχιστη παπαγκίγκα κι ένα ύστερο μεταπολεμικό). Δίνεται έμφαση στο προπολεμικό, αν και θα βρείτε και μεταπολεμικό μέσα. Πέρα από τα αμιγώς ρεμπέτικα τραγούδα, εμφανείς επίσης οι σχέσεις με τη δημοτική παράδοση στα παλιότερα τραγούδια, το ελαφρύ λαϊκό στην ας-το-πούμε ακμή του και το κιθαριστικό σουινγκ και το λαϊκό προς το τέλος της περιόδου που απασχολεί τη λίστα. Τέλος προφανώς και η μεγαλύτερη έλλειψη είναι ο Τσιτσάνης, αλλά αυτόν ας τον αναλάβει κάποιος άλλος εγώ είμαι προκατειλημένος.
Αν κάποια τραγούδια εμφανίζονται διπλά είναι γιατί είναι διαφορετικά τραγούδια με οτν ίδιο τίτλο.
Καλή διασκέδαση και ζητήστε ό,τι άλλο θέτε για παραπάνω αν προτιμήσατε στυλ, συνθέτες ή ερμηνευτές! Τα ID3 Tags είναι συμπληρωμένα στα πειρσσότερα κομμάτια, τα υπόλοιπα βρίσκονται εύκολα, κι εγώ απ' το youtube τα κατέβασα με την αναζήτηση του τίτλου τους οπότε θα τα καταφέρετε
Spoiler
https://www.sendspace.com/file/cvw0uh