Originally Posted by
00i00
το να κανω ''σοβαρο'' ποστ περι ουλαις ειναι αστειο απο μονο του
επειδης ελαβα ενα μυνημα απο Δραγονλορδ ομως ας πουμε μερικα πραματακια
ουλαι το ονοματεπιθετο σου, το τηλεφωνο σου, το ημεηλ σου, τον τοπο εργασιας σου, τον τοπο διαμονης σου, το αν τα καταπινεις, το αν κλανει το μουνι σου και αλλα πολλα τα εχεις ποσταρει η ιδια
στις τρισεκατομυρια εργατωρες που ξοδευεις στο τσατ του EAR προφανως ξεχνας τις στιγμες παρακρουσης και σεληνιασμου οπου ξεχυνεσε σαν εμετος και εξεφτελιζεις μαζι με τον εαυτο σου και καποιους αλλους που στην τελικη δεν σε φταιξαν σε τιποτε
εχωντας διαβασει τις χειροτερες καταρες που μπορει να ξεστομισει ενας ανθρωπος απο εσενα για μενα και ΟΛΟ το υπολοιπο EAR, εχωντας διαβασει απιστευτες προσβολες για τους κωφαλαλους γονεις μου, εχωντας διαβασει να σπας πλακα μαζι με το αλλο απολειφαδι με την φρεσκοπεθαμενη μανα μου, εχωντας διαβασει να προσπαθεις να με εξεφτελισεις πατωντας πανω σε ενα προβλημα υγειας μου...πραγματικα το μονο που μπορω να κανω ειναι να δωσω τα στοιχεια σου στο ΚΡΑΤΟΣ
εισαι επικινδυνη
σκρην απο τα παραπανω δυστυχως δεν εχω, εγω συνηθως βγαζω φωτογραφιες με ανθρωπους, ξερεις, ζωη λεγεται
εσυ κρατας αρχειο με τα κυριοτερα στιγμιοτυπα της ζωης σου, δηλαδη το browesing του EAR και την καταγραφη των χρηστων του
το EAR ειναι ενα ωραιοτατο φορουμ με ωραιοτατους χρηστες οι οποιοι θελουν να κανουν ωραιοτατη συζητησις και χαβαλε
εσυ ομως νομιζεις οτι ειναι το playground σου
αφου γουσταρεις παιχνιδια λοιπον σου εκανα εναν λογαριασμο στο bourdela.com, εκανα και κανα δυο ποστ στο αναλογο υφος σου, αιντε τραβα εκει να μεγαλουργησεις
και ψυχακηδες θα βρεις και σαβουρογαμηδες και τα παντα ολα...σκατοπραμα
γιουλαι