Θα απαντήσω με το ίδιο κολπάκι:

Σόρρυ που γίνομαι πικρόχολη πάλι αλλά τι να κάνουμε; Εγώ δεν πρόκειται να κατέβω σε πορεία με ΝΔ που να ξαναφέρει και το βασιλιά. Να πάτε όσοι λέγατε και λέτε ότι όλοι είναι ίδιοι, να πάτε όσοι βρίζετε τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα νύχτα και όσοι χλευάζατε που σας λέγαμε ψηφίστε ρε μαλάκες, μην απαξιώνετε, δεν έχουμε καιρό για τέτοιες πολυτέλειες. Να πάτε λοιπόν εσείς τώρα να σας ανοίξουν οι μπάτσοι τα κεφάλια να νιώσετε και τον αγωνιστικό παλμό που τον χάσατε επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν δεξιά και σας έπιασε το αριστερό κόμπλεξ το από ΚΚΕ προερχόμενο, ένα πρόβλημα που έχει όλος ο παραδοσιακός χώρος αριστεράς και αναρχίας. Λυπάμαι για την συνταγματική εκτροπή. Αυτή η κυβέρνηση είναι συνταγματική εκτροπή. Και ανάμεσα στην αστική δημοκρατία του καπιταλισμού και αυτό εδώ το πράμα, την χουντοποίηση μέσα στην καπιταλιστική κρίση, κρίση με την ευρύτερη έννοια των οικονομικών κύκλων, που ζούμε, συγγνώμη και πάλι, αλλά υπάρχει διαφορά. Όποιος θεωρεί ότι ο καπιταλισμός είναι κάτι ενιαίο και η πολιτική οργάνωση της κοινωνίας μια απλή αντανάκλαση της οικονομίας, κοιμάται όρθιος.
Θα το πω απλά. Χρειάζεται να απογοητευτούν/ξεφτιλιστούν πλήρως οι φτωχοί που φαντασιώθηκαν ότι είναι μεσαιοταξίτες με 500 ευρώ μισθό και ψήφισαν εκδικητικά ΝΔ ενώ απλώς έφαγαν το κεφάλι τους παίρνοντας μαζί και το δικό μας. Και κρίμα το ξύλο που θα φάει κόσμος γιατί θα είναι μάταιο ξύλο. Τελείως. Αφήστε τα λάβαρα της αντίστασης, έχετε δομικό πρόβλημα. Δεν ξέρετε τίποτα άλλο από μια πορεία στο δρόμο με θύματα και ήρωες. Πάλι θα βρίζετε τον ΣΥΡΙΖΑ.
Για αυτό αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το θέατρο. Εγώ προσπαθήσει πολύ περισσότερα σε αγώνες από το να προσφέρω το κεφάλι μου στο γκλομπ του κάθε τυχάρπαστου μπάτσου της ΝΔ. Δεν έχω άλλο χρόνο. Κάπως έτσι έχετε χάσει πολύτιμο κόσμο. Αυτά.