Καλα τι λετε, εγω σημερα πηγα για σουπερ και για παστες χωρις εσεμες και εσεις τσακωνεστε για θεωριες συνομωσιας; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως η φαση δεν γινεται καθαρα και μονο για την υγεια μας. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως διαφοροι προσπαθουν να εκμεταλευτουν τη κατασταση. Απλα η κατασταση εχει ξεφυγει λιγο περισσοτερο απο τον ελεγχο, απο οτι συνηθως, οποτε οι προσπαθειες εκμεταλευσης της κανουν μπαμ.
Ειναι αστειο να μιλαμε για ψεκασμενους μαγκες. Η φαση βρωμαει. ΤΕΛΟΣ.
Προσεχτε που βαζετε τα χερια σας, κρατατε υποτυπωδης αποστασεις, αποφευγετε το συνοστισμο και να τρωτε/κοιμαστε καλα για να ειναι το ανοσοποιητικο σας δυνατο. Αν εχετε επαφες με ατομα σε ευπαθεις ομαδες, σταματηστε τις η μειωστε τις στις απολυτως απαραιτητες. (εγω πχ δεν εχω δει τη μανα μου, που εχει χρονιες πνευμονοπαθειες, ισως και πανω απο μηνα, για αυτον τον λογο).
Αυτα μπορειτε να κανετε (ισως και λιγα παραπανω αλλα οκ u get the point). Μη φρικαρετε. Μη πιστευετε οτι μαλακια ακουτε. Κλειστε τη τηλεοραση (επιτελους) και καντε γυμναστικη για να σκοτωνετε το χρονο σας.
Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ, ΕΓΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ, ΑΚΟΥΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ AJAX ΚΑΙ ΣΠΑΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΩ ΣΤΗΣΕΙ ΤΥΜΠΑΝΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕ ΦΟΒΑΤΑΙ.