Καλύτερο cinematic ever?
classic servers
Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...
παίζεται ακόμα ρε αλάνια?
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
εχω πατησει pause μεχρι επομενο raid. πλεον ετσι το κανω γιατι με κραταει 1-2 μηνες το content που μπαινει καθε φορα.
Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...
Παίζει κανά recruit;
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
https://elysium-project.org/howtoplay/en
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΩΛΟΤΡΙΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ
https://tbc.elysium-project.org
ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ ΩΡΕ;
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Εγώ πήγα να χωθώ, διάβασα μετά ότι κάτι έγινε με κάποιους από αυτούς και τους μαζέψανε στη Βραζιλία, κατέβασα κι έπαιξα το Starter Pack, ήμουν στο τσακ να δώσω τα 30€ για να πάρω το complete με το Battle for Azeroth μέσα, αλλά τελικά ξεκίνησα το Skyrim Περισσότερο με έψησε το Classic παρά το τρέχον, για να είμαι ειλικρινής.
Όσο έπαιξα μέχρι το 20ο level πάντως, στο οποίο φτάνεις σε 2 μέρες πχ, μου θύμισε τους λόγους που σταμάτησα να παίζω, τόσο με το farming όσο και με το άσκοπο wandering. Άσκοπο για τη φάση που είμαι τώρα, όχι για τον 20χρονο που έχει άπειρο χρόνο και δεν τον νοιάζει να το κάψει.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Ε ναι σίγουρα, αλλά αν παίξω τώρα δε θα κάνω "πρωταθλητισμό" για gear, raids κλπ, παρά θα το κάνω για τη νοσταλγία και άρα να χαρώ το χρόνο που θα ξοδέψω εκεί μέσα χωρίς πίεση. Μέχρι και για το original classic ψήνομαι τελευταία (ξενέρα με τα queues βέβαια) αλλά να δώσω πάλι λεφτά για game και για τόσο λίγο χρόνο που θα προλαβαίνω στη διάρκεια της μέρας απλά δεν παίζει.
Γενικότερα πάντως, κατ'εμέ δεν υπάρχει σύγκριση με vanilla/TBC και με το πώς έχει γίνει με τα χρόνια το game για να προσελκύσει νεότερους παίχτες. Τελευταίο expansion που είχα παίξει ήταν το Pandaria και ήταν εκνευριστικό το πόσο παιδικό/αυτοματοποιημένο είχε ήδη γίνει. Μόνο TBC λοιπόν, ούτε Battle for Azeroth ούτε τίποτα.
Από την άλλη, ο λίγος χρόνος που υπάρχει φεύγει στο MTG Arena, οπότε μάλλον τζάμπα τα γράφω όλα
exw ksekinisei vanilla twra me th karantina psinei kaneis? Paizoume razorgore, horde ennoeitai
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
Sent
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear