Το αναμένουμε σε κανά 2μηνο...ένα ακόμα ντοκυμαντέρ για Cobain/Nirvana επίσημο όμως αυτή τη φορά. Montage of Heck
Θα περιέχει και 12λεπτο ακυκλοφόρητο ακουστικό κομμάτι λέει, για να δούμε.
Το αναμένουμε σε κανά 2μηνο...ένα ακόμα ντοκυμαντέρ για Cobain/Nirvana επίσημο όμως αυτή τη φορά. Montage of Heck
Θα περιέχει και 12λεπτο ακυκλοφόρητο ακουστικό κομμάτι λέει, για να δούμε.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Ειδα στο φεστιβαλ ντοκυμαντερ αυτο για το πανκ στη Ουασιγκτον (Minor Threat , Fugazi, Rites of Spring κτλ ).Τιποτα το ιδιαιτερο αλλα βλεπετε
ψαχτειτε υπαρχει παντου
Last edited by Jacknife; 29-04-2015 at 02:49.
Οι Morphine ειναι απο τα πιο αλλοκοτα πραματα που εχω ακουσει και μου αρεσαν, παρτε λοιπον το ντοκ για δαυτους και τον φροντμαν τους Mark Sandman :
![]()
πολυ καλο , υπαρχει στα νετς , και ακουστε τη συλλογαρα
Jim Jarmusch presents....
Αναμένουμε...
Last edited by Art In Haste; 29-03-2020 at 16:32.
Ντοκιμαντέρι για το παλαιό γαλλικό μπλαξ. (Από το οποίο βέβαια απουσιάζει, αν πρόσεξα καλά, οποιαδήποτε αναφορά στις LLN.) Υπ' όψιν ότι υπάρχει και επιλογή για αγγλικούς υπότιτλους.
http://gopalpuntos.com/portfolio/bleu-blanc-satan
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Επεσα τυχαία πάνω σε αυτό και φαίνεται λαχταριστό.Μιλάει για τη σκηνη τους Σικάγο στα 90'σ ( Albini ,Jesus Lizard ,Eleventh Dream Day κτλ ).
Πολύ ωραίο και πολύ ενδιαφέρουσες οι ιστορίες των φαν, με την εξαίρεση της αμερικανίδας - καμμία έκπληξη.
Λατρεία τα πιτσιρίκια...
Επίσης...έχω απορρίψει 2 φορές μέχρι τώρα το Wuhlheide για να τιμήσω συναυλία. Σίγουρα δεν θα ξανακάνω αυτό το λάθος.
![]()
Αύριο 22:00 τοπική
Επίσης είδα και το Gimme Danger που ανέφερα πιο πάνω, δυνατό.
Πολύ δυνατό το gimme danger.
Επίσης αυτό για το coolest band στην ιστορία της μουσικής:
και τα 2 ανεβασμένα στο merlins btw
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ