Quote Originally Posted by lady_of_winter View Post
Χελοού γκαιζ, έχω ένα Samsung J5 (2016), τον τελευταίο καιρό γενικά η μπαταρία έπεφτε αρκετά γρήγορα σε φάση μέσα στην ημέρα ήθελε και ένα φόρτισμα.

Από χθες, προσπαθώ να το φορτίσω, το είχα όλο το βράδυ στην πρίζα (το ξέρω καθόλου σειφ αυτό) και από το 20% πήγε στο 29% και τώρα μέσα σε 5 λεπτά πάλι έπεσε η μπαταρία και το έχω και σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Για αρχή δοκίμασα να βάλω άλλον φορτιστή μπας και έφταιγε αυτό αλλά μπα.

Έχει συμβεί σε κανέναν τίποτα παρόμοιο? Επίσης, έχει κανείς ιδέα αν φταίει το hardware ή αν το software έχει φάει καμία φρίκη? Και τι πιθανότητες δίνετε να σωθεί?
Είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο πέρυσι στο Μότο μου - ή μοτορόλα ή μοτοτίποτα. Τελείως ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει, αρχικά φόρτιζε ελάχιστα και έπεφτε αμέσως, ή έδειχνε πως φόρτισε και μόλις το έβγαζα έπεφτε πάλι κάτω, μέχρι που μετά από μια μέρα προσπάθειας με 5-6 διαφορετικούς φορτιστές σταμάτησε τελείως. Δεν ήταν θέμα μπαταρίας αλλά της πλάκας μέσα. Μίλησα με σέρβις, ήμουν στην εγγύηση, το έστειλα με δικά τους έξοδα και λίγο πάνω από 1 μήνα μετά το είχα στα χέρια μου σαν καινούργιο. Φυσικά ότι δεν είχε κλέψει το γοογλε για μένα χάθηκε.

Φαντάζομαι πως εγγύηση τόσα χρόνια μετά δεν υπάρχει οπότε απλά κοίταξε να σώσεις οτι μπορείς και πάρε άλλο. Απλά.