Αγαπητέ δάσκαλε.
Μην ξεφτιλίζεσαι απλά για να υποστηρίξεις την αγαπημένη σου ομάδα.
Θίχτηκες για το κράνη και ρόπαλα= παοκτσήδες; Δυστυχώς κατά 95% συμβαίνει αυτό ακριβώς, αν δε θέλεις να αντικρύσεις την πραγματικότητα ή είσαι άσχετος από οπαδικά ή είσαι κάφρος οπαδός, μακάρι να είσαι το πρώτο.
Δυστυχώς για πολλά χρόνια, όταν και η κωλοτρυπίδα μας είχε τη μαυρίδα από το μελάνι του Μπούζα, γαλουχήθηκε μια γενιά με τη λογική του οτι είστε οι καλύτεροι γαμάω και δέρνω οπαδοί και η πιο αδικημένη ομάδα, μαζί με την αλητεία των δημοσιογράφων βλέπουμε τα αποτελέσματα. Ξέχασες τη Σουρωτή, πολύ πρόσφατα το παιχνίδι με την Κ (δε θυμάμαι) του γαύρου κτλ κτλ.
Και εγώ αγαπητέ δασκαλάκο θα σου κάνω τη χάρη να αποσυνδέσω την ιστορία της ομάδα σου από τους μαλάκες οπαδούς σου. Θα σου πω οτι όντως ο παοκ είναι μια σπουδαία ομάδα, αλλά αν δε βλέπεις οτι η αλητεία αναλογικά υπάρχει σε μεγαλύτερο βαθμό στους οπαδούς σου, άλλαξε τους φακούς στα γυαλιά σου.

Θα μου πεις, καλά ρε Λασπό, εσύ χαίρεσαι που έχετε λιγότερους κάφρους; Όχι δε χαίρομαι, όποιος εγκληματεί είναι εχθρός μου, δε μετράω ποιος την έχει μικρότερη τη μαλακία στον εγκέφαλο, αλλά κάποια πράγματα είναι δεδομένα και εσύ πετάχτηκες τελευταία μέρα της άδειάς σου να υποστηρίξεις την αγαπημένη σου ομάδα, και ξεφτιλίζεσαι.