-
Ξυδόμπαρμπας
ω ρε φίλε. πες ότι πας σε ένα μπαρ που σου αρέσει η μουσική, τα ποτά, η παρέα, οι τιμές και ξαφνικά μαθαίνεις ότι το αφεντικό είναι φασίστας. κάποιοι θα ξέκοβαν τελείως, κάποιοι θα συμβιβάζονταν και θα συνέχιζαν να πάνε επειδή τους αρέσουν όσα προανέφερα. και οι δύο τρόποι αντιμετώπισης της κατάστασης είναι θεμιτοί. το αθέμιτο είναι να υπερασπιστείς το φασίστα επειδή σου αρέσει το μαγαζί του.
οπότε ναι, όταν από τους περισσότερους παίρνω την απάντηση ότι οι άλλοι είναι χειρότεροι ή "όταν ΕΓΩ αδικούμουν" (είναι τραγικό που κάποιοι οπαδοί μιλούν σε πρώτο πρόσωπο αναφορικά με την ομάδα), θεωρώ ότι μια μεγάλη πλειοψηφία εθελοτυφλεί. για το παοκ παο έγραψα μια μαλακία για να προκαλέσω κάποια συγκεκριμένα άτομα που σπάνε ούμπαλα - όχι πάντως εσένα - εγώ τα ξαναπαμε, ήμουν στους riot και δε με νοιάζει τι παίζεται στη σουπερ λιγδ. οπότε ήταν λίγο δύσκολο να πιάσω το χθεσινό αστείο αφού δεν έχω ιδέα για το πόσες καθυστερήσεις δίνουν οι κόρακες σε κάθε ματς. αλλά και μόνο που μπήκες στη λογική ότι "να οι γαύροι πάλι έκαναν χειρότερα" πάλι επιστρέφουμε σε αυτά που λέω για το οπαδιλίκι.
Tags for this Thread