Quote Originally Posted by OniBocho View Post
Η τοποθέτηση είναι ψύχραιμη και ουσιαστική στα περισσότερα κομμάτια της, φανερώνει πως το έχει σκεφτεί αρκετά διεξοδικά και πέραν του να κρατήσει μια στάση "ντόμπρα" ως προς τις αρχές του (να μην παίξει το ρουφιανιλίκι με όρους και δεδομένα του καθεστώτος) σίγουρα τον καλύπτει κι από μελλοντικές περιπέτειες, γιατί έτσι όπως έχει ξεσαλώσει η μπατσαρία, παίζει να έχει χάσει τον ύπνο του ο άνθρωπος.

Τώρα, κατά πόσο θα γίνει αντιληπτή αυτή του η θέση ή θα του το γυρίσουν και θα παίξουν μαρκετινίστικα πως είπε ψέματα εξ αρχής κι άρα στην κοινή γνώμη (γιατί θέλω να πιστεύω ότι ο κάθε ένας με στοιχειώδη νοημοσύνη δε χρειάζεται επεξηγήσεις) θα βγει ένας ακόμη κακομαθημένος που "τι δουλειά είχε εκεί πέρα;" και γνωστές νοικοκυρίστικες αρχιδολογίες, είναι ένα πιθανό σενάριο, το οποίο φαντάζομαι πως έχει ζυγίσει και ο ίδιος.

Σε κάθε περίπτωση, όσο κι αν μέσα μου υπάρχει απεριόριστη οργή για τα χοιρινά και θα ήθελα να δω τα καθίκια που τον βασάνισαν να διαπομπεύονται δημοσίως, να βγαίνουνσ τη φόρα τα στοιχεία τους και να τους φτύνουν όλοι, οπωσδήποτε ισχύει αυτό που γράφει πως θα πέσει όλο το φταίξιμο και το σκατό πάνω τους και οι κατ' εξοχήν υπεύθυνοι θα τη βγάλουν λάδι.
Είναι πρωί ακόμα και δεν έχω πιει καφέ. Και σκεφτόμουν τι υπόθεση έχει το μανταλοριαν που μου θυμίζει το καθεστώς της Ελλάδας...