"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Σε είδα αρχικα, φευγαλέα, έξω από το Gagarin και κάτι σκιρτησε βαθιά στο υποσυνείδητο μου, αλλά πάνε πολλά χρόνια, κι έτσι δε μπόρεσα να εντοπίσω τι ακριβώς ήταν αυτό. Ήμουν και λίγο preoccupied με το βρώμικο του φίλου μου για να είμαι ειλικρινής.
Αργότερα σε ξαναείδα μέσα, και μια σκέψη άρχισε να παίρνει μορφή, με μπερδευε όμως η θαυμάσια, λαμπερη χαίτη σου. Αλλιώς σε θυμόμουν, κι έτσι δειλιασα να σε πλησιάσω και να σου μιλήσω. Τότε όμως ήρθε το φιλικό σκουντημα του ghoul στον ώμο μου, κι όταν γύρισα, ήρθε και η επιβεβαιωση. Ήσουν όντως ΕΣΥ!
Μιτς.. αχ Μιτς.. μετά βίας συγκράτησα τους καταρράχτες δακρύων που απειλούσαν να ξεχυθούν στη θέα σου. Πλήθωρα αναμνήσεων άρχισε να με κατακλύζει, και για λίγα λεπτά ξανανιωσα νέα και αθώα, όπως τότε που λογομαχουσαμε, κλαιγαμε και γελούσαμε μαζί, σε αυτήν εδώ την διαδικτυακή γωνιά του κόσμου.
Χάρηκα πολύ που σε είδα φίλε μου, και που είσαι καλά. Εις το επανιδείν!
Ps. Ελπίζω να πέρασες καλά στο λάιβ!
Last edited by Drumsick; 17-10-2019 at 11:09.
Ελα που 'στε.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
αξιουαλλυ το απο πανω ηταν το 20001ο ποστ μου.
αρα αυτο το 20002 GR μου.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Πόσο κακός ήχος όμως βρε παιδιά???
Το ER πηγαινει περτουρμπατορα
Σχεδον ζηλεψα.
The rest is just
Μωρέ κι εγώ το διασκέδασα, και το light show ήταν πολύ χορταστικό, αλλά τα συνθς θαμμένα σε εγκληματικό βαθμό. Δλδ οκ, κυρίως αυτά πας να ακούσεις σε ένα λάιβ perturbator.
Ναι οντως, ήταν πολύ μπροστά τα ντραμς.Αν και κατω αριστερα προς τα μπροστα, ακουγα και τα συνθς, ήθελαν παραπάνω στη μίξη.Τον ειχα δει τέλη Μαρτίου στο Βερολίνο, είχα περάσει καλύτερα.Κι ο κόσμος εκει ηταν πιο εκδηλωτικός.Το δικο μου μειον ηταν οτι ειχε ακριβώς το ιδιο σετλιστ με ακριβώς την ιδια σειρά.Βεβαια παντα αυτο κανει, ακόμα και στο φεστιβάλ στη Πολωνία που έχει ανεβάσει πρόσφατα στο youtube, η σειρά ειναι η ίδια.Ε χάνει λιγο το στοιχείο της εκπληξης ολο αυτο.Καλα ηταν σε γενικές γραμμες, καιρός να φέρουν και Carpenter Brut ομως...
Δεν αλλάζουμε τίτλο το θρεντ;
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Lady of winter , σήμερα γύρω στις 17:40 στο Γ΄ΣΣ ?