Όποιος το έχει παραλάβει ας γράψει κάνα review=να κράξει.
Όποιος το έχει παραλάβει ας γράψει κάνα review=να κράξει.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
reject θέλω και εγώ ένα αν είναι εφικτό για αθήνα.
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
τι 20 ιουλη κατεβα πιο νωρις μωρε. ελπιζω να σε πετυχω. αυριο παραλαμβανω επιτελους και τους δισκους σου. στα λεω για να σε δελεασω. αντυε τελειωνε. (να σου πω θελω πρωτη πρεσσα εγω, οχι ριπρες και αηδιες, τι ειμαστε τιποτα φλωροι? χαχαχαχαχ)
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Ρε Γιάννη, τι να κάνω, αφού το πράγμα έχει ξεφύγει τελείως
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Όσοι το έχετε πάρει, κάντε ένα review σε τίποτα amazon ή goodreads (ειλικρινές πάντα ε).
Θενκς
Εγώ το έχω “θάψει” ήδη το βιβλίο στο goodreads!
1) e4, c5
2) Νf3
Έρχεται και αυτό στα τέλη 2020!
Το 2ο, και σε μερικές μέρες θα ανακοινωθεί και το τρίτο
"We can be the new wind: The interaction of punk, hardcore punk, power pop and neo-garage with alternative rock in the 1980s" is the second book of Alexandros Anesiadis that will be out on late 2020 by London's Earth Island Publishing. Expect a worldwide transcribing of bands ranging from the most famous ones, to the most obscure, with more than 160 interviews and 800+ bands presented and reviewed.
Tώρα τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια αλλά...
Μέσα στο 2021 (ή και νωρίτερα) θα έχω κυκλοφορήσει άλλα 2, νέα βιβλία:
a) We can be the New Wind. Bιβλίο πάνω στο πως το hardcore, το punk, το garage revival και η power pop στα 1980ς επηρέασαν και αλληλοεπηρεάστηκαν ώστε να οδηγηθούν σε πιο μελωδικές και alternative rock κατευθύνσεις παγκοσμίως. Από τους Dag Nasty στους Husker Du και από τους Joyce McKinney Experience στους Soul Asylum
b) Heroes of the Underground: The chronicles of US private metal releases in the 1980s. Mόνο Αμερική, μόνο μπάντες που έβγαλαν σε βινύλιο την δουλειά τους αυτοχρηματοδοτούμενη, από γνωστές όπως Medieval Steel μέχρι τους Gunner, συνολικά συνεντεύξεις με πάνω από 160 μπάντες, συνολικά review από πάνω από 900 μπάντες.
Φυσικά και τα 2 με ανέκδοτες φωτογραφίες, flyer κτλ κτλ
Βρε σατανα. Κρατά ένα για τα ηρωικά αντεργκραουντ.
1) e4, c5
2) Νf3
Περαστικά εύχομαι.
Περιμένουμε τα νέα βιβλία.