Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
Τελικά, η ψυχή του πάρτυ ήταν ο φίξξερ. Αυτός μας κράταγε ενωμένους, δίνοντας ζωή στο θρεντ. Αποχώρησε, έστω αθόρυβα, μέχρι να κοπάσει ο αχός μας. Ίσως η απογοήτευση κυρίευσε και τον ίδιο. Δεν άντεξε άλλο να υπαρασπίζεται το έργο κάποιων άλλων. Δεν θα μάθουμε ποτέ. "Χάθηκε" στην λήθη παρέα με άλλα έργα αντίστοιχα. Τέσπα.
Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
Οχι επειδή ως το τέλος ήταν δραστήριος υπερασπιστής πίστευα ότι θα είχε να πει και για το μεγαλειώδες τέλος. Φαντάζομαι οσφριζόμενος τον οχετό που θα λουζόταν υπερασπιζόμενος το τέλος της σειράς ότι προτίμησε να αποχωρήσει, έστω για λίγο, εώς ότου καταλαγιάσει το μένος των αντι- ίσως να τελειώσουν και τα πλει οφ στο νμπιει και μετά θα βγει από το λαγούμι του ανανεωμένος.

ΛΟΛ μαζι με ακομα ενα ποστ στην προηγουμενη σελιδα, 3 συνολικα με παρακληση για την αποψη μου.... γιατι ετσι φιλε μου?

Δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα να εκφρασω αποψαρα στο παρον θρεντ, και τις προηγουμενες φορες που το εκανα το μετανιωσα να σου πω την αληθεια.

Η σκηνη με τον δρακο που εκαψε τον θρονο ηταν αψεγαδιαστη, αυτα.... γιατι να σας χαλασω εγω το παρτι?