νιώθω πως είτε είστε υπερβολικοί (για πολλοστή φορά), είτε παρακολουθήσαμε διαφορετικό επεισόδιο. ένα από τα δύο παίζει.

δεν ξέρω ποιά είναι τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ λογικής (άντε πάμε πάλι με την λογική σε σειρά με δράκους και ζόμπια) και τακτικής.
Spoiler
ιδιαίτερα το κομμάτι της τακτικής θα ήθελα να μου αναλύσετε τι δεν σας έκατσε καλά γιατί ψιλοασχολούμαι τώρα τελευταία με napoleonics και το μόνο ίσως ψεγάδι που εντόπισα είναι πως το ιππικό (ακόμα και αυτό το ανοργάνωτο barbarian πράγμα όπως οι ντοθράκι) πάντα χρησιμοποιείται για επίθεση από flank. προφανώς και ήθελε να παίξει με την εικόνα της σύμπραξης της μελισάνδρης, γιατί αν έσκαγαν από το πουθενά με φλεγόμενα σπαθιά θα λέγατε οτι δεν μας το εξήγησε ο κύριος

Quote Originally Posted by OniBocho View Post
Το συγκεκριμένο Deus Ex Machina δε μου άρεσε (χώρια που ο τρόπος, το τελικό χτύπημα ήταν για γέλια, μου θύμισε την πολύ κακή σκηνή μάχης του The Last Jedi) και δυστυχώς πέταξε απ' το παράθυρο όχι μόνο την προφητεία που αναφέρει το FANTASMA, αλλά έναν ολόκληρο χαρακτήρα, ο οποίος δεν έκανε σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ σε όλο το επεισόδιο.
δηλαδή όλη η παραπάνω ανακρίβεια περιγράφει την Αρυα; ποιό deus ex machina; δεν ήταν στην μάχη η Αρυα; σκοπός όλων δεν ήταν να προστατέψουν τον Μπραν; ο Εγκον αυτό δεν προσπάθησε να κάνει και τον είχε pinned ο δράκος; δεν έκανε τίποτα η Αρυα σε όλο το επεισόδιο; τώρα σοβαρά;