Σκηνοθετικά, το επεισόδιο ήταν πολύ καλό, κατάφερε επιτέλους η σειρά να μας προσφέρει ένα επεισόδιο μεγάλης μάχης με αγωνία και αισθήματα άγχους. Όμως κατά τα άλλα, υπήρχαν διάφορα προβλήματα, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι λογικής/τακτικής, τα οποία αν γινόντουσαν σε άλλη σεζόν (όχι στην τελευταία) και σε μάχη που δεν περιελάμβανε το συγκεκριμένο εχθρό, θα γελούσε αρκετός κόσμος.
Το συγκεκριμένο Deus Ex Machina δε μου άρεσε (χώρια που ο τρόπος, το τελικό χτύπημα ήταν για γέλια, μου θύμισε την πολύ κακή σκηνή μάχης του The Last Jedi) και δυστυχώς πέταξε απ' το παράθυρο όχι μόνο την προφητεία που αναφέρει το FANTASMA, αλλά έναν ολόκληρο χαρακτήρα, ο οποίος δεν έκανε σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ σε όλο το επεισόδιο. Δεν ήταν το απόλυτο μηδέν, όπως η ξανθιά φλομπάρα, αλλά και πάλι, δεν μπορεί ένα επεισόδιο πριν να κάνεις αναφορές στην Jenny of Oldstones και ο Prince that was promised να μην κάνει ΤΙΠΟΤΑ ενάντια στο απόλυτο κακό.
Η φάση είναι πως έχει 3 επεισόδια ακόμα, ίδιας διάρκειας περίπου, όπου τώρα πλέον, μετά από αυτό το ξεπάστρεμα έχω αρχίσει να φοβάμαι τον ρυθμό των επεισοδίων, καθώς "τι έμεινε πια;" Σε κάθε περίπτωση, το προχθεσινό επεισόδιο παίρνει μια καλή βαθμολογία, με τίποτα δε νιώθω πως ήταν ΤΟ ΕΠΟC όμως.