Alex, σοβαρέψου. Μουσικαράς, ιδιοφυία και σύμφωνα με πολλά γραμένα, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ άνθρωπος κάτω απ' την επιφάνειά του.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Από τα λίγα που ξέρω για τον Ζάπα, νομίζω οτι ήταν παλιοχαρακτήρας, ειδικά προς τους μουσικούς του.
Ήταν φοβερά απαιτητικός και ιδιότροπος, αλλά όσοι ασχολήθηκαν περισσότερο με τη ζωή του, τις απόψεις του και τον γνώρισαν εκτός μουσικής, έλεγαν κι έγραφαν πως ήταν ψυχούλα. Και γενικά, μπορείς να δεις συνεντεύξεις του όπου δείχνει τι σόι άνθρωπος ήταν.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
ναι, με τον Βακαρο και τον Παναγιωτοπουλα ξεχασες και τον Ονιμποχα
τι Πετριδης μωρε? το ξεπλυμα?
αυτοι ολνοι + οι χαμμερικοι που εγραψες απλα τον ανεφεραν σαν επιφασις... μεχρι Ντηπ Περπελε και μπισκοτολουκουμο εφτανε ο μυαλος τους
ειναι δυνατον να τους εχεις ως κριτηριο?
εγω ουλτραμεγκαφαν δεν ειμαι (ειμαι Beefheart-ικος) τα παρακατω ομως στα προτεινω με μανια
(και μιας και εισαι της ερευνας, ψαξτω λιγο με τους πανξ που ηπιναν μπυρες στο ονομα του, θα εκπλαγεις)
α ναι, εκανε και χοντροτατες μαλακιες, μας συστησε τον Vai τον Steve
Δεν τον γουστάρω μία τον μαλάκα ρε Μιχάλη, από τα μούτρα του μεχρι τις μαλακίες που έπαιζε.
Ξέρω ότι πολλοί τον σεβονται μπλα μπλα αλλά τον αντιπαθω βαθύτατα.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Lord Lucifer Morningstar
με το γνωστό πια χιούμορ 3ης δημοτικού. απολαύστε
χαχαχαχα![]()
Rock or Nothing
Έλεος, πόσο πια έχει ξεπέσει, ούτε στο GoT αυτά
Πρέπει να έχει πληρωθεί ΠΟΛΥ καλά για να είναι τόσο καθίκι.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.