_εεκ_
πωωωωω αυτο ειναι στην κυριολεξια mindfuck
ikonoklast η άλλη λύση είναι τα eugenics.Πούλους από το thread της φιλενάδας σου και whiteknighting στο τσάτ που την έχεις και ignore.
Δε ξέρω αν έχει και τί γενικά έχει αναφερθεί γιατί δεν έχω παρακολουθήσει το θρεντ και τα τελευταία ποστς φαίνονται οφφ τόπικ...τεσπά...ον τόπικ λοιπόν...
Η πολυμετοχικότητα στο παγκράτιο εκείνη την εποχή είχε αρκετά κοινά με αυτή του ποδοσφαίρου πριν λίγα χρόνια. Τα χρόνια πριν το 460 ο Θεαγένης της Θάσου είχε θέσει νέα όρια στο άθλημα σαρώνοντας τίτλους και μετάλλια και αυτό είχε ως φυσικό επακόλουθο πολύ κόσμο να ασχοληθεί με αυτό. Φυσικά μέσα σε αυτούς ήταν και παράγοντες που ουδεμία σχέση είχαν απλά μυρίστηκαν χρήμα και μπήκαν.
Το 460 όμως ήταν η αρχή του Πελοποννησιακού πολέμου, τότε που οι Αθηνέζοι χτίσαν το τοίχος στα Μέγαρα ε και οι Σπαρτιάτες και λοιποί σύμμαχοι τους δε το είδαν με πολύ κάλο μάτι. Οπότε για πια πολυμετοχικότητα μιλάμε το 460; Σκατά, τα κοάλα γαμήθηκαν από τον πόλεμο που ξέσπασε και ότι είχε ξεκινήσει λίγα χρόνια πριν με τις επιτυχίες του Θεαγένη έλαβε ένα σεμνό τέλος. Μέχρι φυσικά ο Αλέξανδρος να μεταφέρει το άθλημα στα βάθη της Ασίας και εκεί να εξελιχτούν τελείως διαφορετικά τα πράγματα.
Δε ξέρω τί είχε ο θρεντ στάρτερ στο μυαλό του με την επιλογή ημερομηνίας αλλά λόγω των συνθηκών του πολέμου εγώ την βλέπω πολύ άκυρη.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare