Μιχάλη, αν δεις πουθενά σε οποιαδήποτε μουσικοκομιξοσινεμάδικη "κόντρα" μου ότι θεωρώ τον εαυτό μου ανώτερο από κάποιον άλλο λόγω του γούστου μου, να μου το δείξεις και μένα. Δεν είπα πουθενά ότι δε θα έχουμε προτιμήσεις, απόψεις, γούστα. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν το εκάστοτε γούστο σου, μέσα στο μυαλό σου αυτόματα σε καθιστά ανώτερο του απέναντί σου. Πχ εσύ για πάντα θα θεωρείς εξ ορισμού τους γάβρους κατώτερους από τους παοκτζήδες, αλλά και οι γάβροι αντίστοιχα τους παοκτζήδες με την ίδια ένταση και σιγουριά. Και όλα αυτά, όχι βάσει κάποιας επιχειρηματολογίας ή ως αποτέλεσμα κάποιου λογικού συμπεράσματος, αλλά εξαιτίας τυχαίων λόγων όπως τόπος γέννησης ή τι γονείς/ξαδέρφια/κολλητούς είχες. Κάτι σαν τη θρησκεία ένα πράγμα, καταλαβαίνεις πού το πάω.
Ο πολιτικός χώρος είναι μέσα σε αυτό, στην περίπτωση που είναι στεγνά αποτέλεσμα κληρονομιάς και όχι προσωπικής σκέψης.
Leper Jesus, σε διαβάζω με ενδιαφέρον και αυτός είναι ο λόγος που άνοιξα το τοπικ, για να καταλάβω κάτι το οποίο μου φαίνεται αδύνατο να συμμεριστώ. Δεν το έκανα για να την πω σε όλους και να το παίξω έξυπνος, και ίσως με αυτή την τριβή όλοι γίνουμε λίγο καλύτεροι άνθρωποι.