Φαντάζομαι όλοι ξέρουμε το κόμικ Belzebubs
Αλλά μόλις ανακάλυψα αυτό:
Mix & master από Dan Swano και από ό,τι φαίνεται έχουμε τους black/death Gorillaz.
Περισσότερα στο https://belzebubs.com/
Φαντάζομαι όλοι ξέρουμε το κόμικ Belzebubs
Αλλά μόλις ανακάλυψα αυτό:
Mix & master από Dan Swano και από ό,τι φαίνεται έχουμε τους black/death Gorillaz.
Περισσότερα στο https://belzebubs.com/
Καλη προσπάθεια ρα παραια αλλά θα μείνω στους αμενρα !!11111???
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
δεν ξέρω που να το βάνω μιας και μπαίνει άνετα σε 5-6 θρεντ
I'll bury you in your god's fucked garden
Τα Χιλιομόδια θα παίξουν φετο στο κοπενχελλ. Warm up day
1) e4, c5
2) Νf3
Μετά το περσινό αρκετά καλό Fill the Void, έ-έ-έ-έρχεται:
Originally Posted by The Underground Youth
Οι της CTS αφουγκράζονται, ελπίζω, τις προσευχές μας![]()
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Τον Απρίλη σκάει και νέο Sun O με τίτλο Life Metal και Steve Albini (??) στην παραγωγή. Ευλόγηcον.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
αξιότιμο, αξιέραστο και αξιαγάπητο ΗΑΡ καλησπέρα ύστερα από μακρά απουσία
προσφάτως ανακάλυψα ότι κυκλοφορούν μπάσταρδα τέκνα με γονείς τους pink floyd και τους kool and the gang
εξαιρώντας δυνητικά τους φανκαντέλικ που οκ σεσημασμένοι εγκληματίες κι όχι ακριβώς αυτό που ψάχνω, έχουμε τίποτα παρόμοιο με τα κάτωθι;
Electronic System - SkylabSpoiler
Brian Bennett - SolsticeSpoiler
αρκουδάκια σε όλους και όλες
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Ακολουθεί σεντόνι-περιπέτεια απόπειρας δισκοαγοράς στο διαδίκυτο:
Βλέπω χθες βράδυ το https://noizeland.bandcamp.com/album...e-hellacopters και, ως γνήσιος φανμπόης, στέλνω μήνυμα για pre-order (αφού δε δίνουν κάποιον άλλο τρόπο). Οι τύποι είναι ένα label από την Ισπανία και επί 2 emails, αντί να μου πουν πώς σκατά παραγγέλνω, μου δίνουν το σάιτ των ισπανικών ταχυδρομείων να υπολογίσω εγώ (ο πελάτης) ταχυδρομικά έξοδακαι μου τονίζουν επιανειλημμένα ότι είναι τόσο γαμάτοι τύποι που δε χρεώνουν παραπάνω ταχυδρομικά για τις παραγγελίες τους όπως κάνουν άλλοι μπλα μπλα. Μη βγάζοντας άκρη, τους λέω "οκ παίδες θέλω να σας δώσω τα λεφτά μου, πείτε μου πώς το κάνω και μη με πρήζετε παρακαλώ", μου λένε ακόμη μια φορά ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΜΕΙΣ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ (τσουρέκια ήδη, χέστηκα) και μετά ότι πρέπει να προπληρώσω με PayPal την τιμή του δίσκου τώρα και, όταν έχουν τους δίσκους στα χέρια τους, να μου πουν τότε πόσα είναι τα ταχυδρομικά και να στείλω δεύτερη πληρωμή. Και ρωτάω τι θα γίνει αν μου φανούν πολλά τα ταχυδρομικά τότε, και μου λένε ότι αν συμβεί αυτό θα μου κάνουν refund. Και μου ξαναδίνουν το σάιτ των ισπανικών ταχυδρομείων και τους λέω δεν πάνε καλά και να αράξουν, καλύτερα να το κατεβάσω όταν βγει. Αυτά. Όποιος έχει όρεξη για όλη την επικοινωνία με όλες τις γαργαλιστικοξεκαρδιστικές λεπτομέρειες, ανοίγει ποπ κορν και διαβάζει το σπόιλερ.
Εν ολίγοις τεσπα, προτίμησαν να μπουν σε όλον αυτόν τον κυκεώνα emails και τελικά να χάσουν έναν πελάτη, παρά να πουν με δυο λόγια κόστη κλπ και να τελειώνουν. Ο ορισμός του good businessSpoiler![]()
Hispanoi, καλά ξεμπερδέματα
1) e4, c5
2) Νf3
επανακυκλοφορεί και οπλοφορεί