κανω ενα διαλειμμα για να πω οτι υπεροχα πραματα συμβαινουν και στο δευτερο πλανο της σειρας. Βλεμματα, χειρονομιες, απολαυση
κανω ενα διαλειμμα για να πω οτι υπεροχα πραματα συμβαινουν και στο δευτερο πλανο της σειρας. Βλεμματα, χειρονομιες, απολαυση
Vielen Dank für alles was mal war
γαμημένο netflix denmark...
1) e4, c5
2) Νf3
είδα και το 8ο. όσο προχωράει τείνω να συμφωνώ με parasight. αν το κλείσιμο είναι αντάξιο των προσδοκιών, μπαίνει στο top 5 για 'μενα, άνετα.
Spoiler
Rock or Nothing
δεν το'πιασα τελικά. νόμιζα ότι πάει για κλείσιμο η σειρά. μας άνοξε η όρεξη. ΚΛΕΙΣΤΕ 4η ΣΕΖΟΝ ΠΑΡΑΥΤΑ
Rock or Nothing
Νομίζω έχει ήδη ανανεωθεί.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Whilst there has been no confirmation of a season four release date, there are plenty of clues to suggest it won’t be too far away.
Rock or Nothing
Τελείωσα πρώτο κύκλο. Πολύ καλό. Μόνο.... να μωρέ..... Δε μπορεί να μιλάνε για στρατούς και να βλέπουμε δεκα πολεμιστές από εδώ και δεκαπέντε από εκεί.
Σαν το παπελ δεν έχει.
περίμενε ντε κ εσύ, ανεβαίνει το μπάτζετ στους επόμενους κύκλους![]()
Rock or Nothing
Για να μην πούμε για τις αλλαγές στην υπόθεση ...
1) e4, c5
2) Νf3
Ναι, αλλά είδαμε natural Valyrian PVC, αχάριστοι!
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Εχεις δίκιο . Και μπόλικα βυζια. Συγχωρεμένος ο μακαρίτης.
1) e4, c5
2) Νf3
βρίσκομαι 2 επεισόδια πριν το τέλος του 2ου κύκλου και μόνο πωροσάουα. ο 2ος κύκλος απλά απωγειώθηκε σε όλα τα επίπεδα.
αγάπη μου
αγάπη μου
Spoiler
I'll bury you in your god's fucked garden
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ για την αγάπη σου.
Ειμαι στο 3ο του 2ου κύκλου, μη μου πεις οτι θα την πηδήξει και αυτήν ο Ούτρεντ-Παπακαλιάτης;