το κατωθεν σκλι...
αυστηρα σε σοβαρους σκλαδες και οχι χιψτεροκαθικια
το κατωθεν σκλι...
αυστηρα σε σοβαρους σκλαδες και οχι χιψτεροκαθικια
ΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ
δωσε λιγο ινφοζ (ηλικια, φυλο, κιλα κλπ).
Το σκεφτομαι σοβαρα μετα απο 14 χρονια jack russel (and counting)
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
εμγαλος ειναι... κανα 5 χρονον, αρσενικος, κιλα δεν ξερω
aaaa einai polu megalos re file
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
ναι...
ειπαμε, δεν ειναι για χιψτερομαλακες
Γαβ γαβ βλακα
τα σκυλια τους οι σοβαροι σκυλαδες δε τα δινουν
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
ρε φλωρε του 23ου αιωνα μονο αν εχει Wi Fi και 4K αναλυσις δεν ρωτησες
ο σοβαρος σκλας ειναι αυτος που απο την στιγμη που δεν μπορει πλεον να το κρατησει και να το φροντισει ΣΩΣΤΑ το χαριζει, αντι να το παρατησει καπου ΄η να το ντουφεκιασει
ξερεις εσυ μωρη πατημενη κουραδα ποιοι μπορει να ειναι οι λογοι που το κανει αυτο? οχι
τραβα τωρα στο ινσταγκραμ σου ποσταρε καμια χάιτεκ τυροπιτα
Ονιμποχα κι εγω δε γουσταρω φατσικοπτικος τα ροντβαιλερ και τα ντοπερμαν, αλλα αμα ειναι να κανω καλο θα ξεπερνουσα το ''γουστο'' μου
Ναι, είπαμε όμως ότι αφενός δεν έχεις γούστο, αφετέρου πουθενά δεν είπα εγώ ότι δε θα έκανα το καλό επειδή το θεωρώ "άσχημο". Αλλά αν είσαι του πολυUHU, θα πιαστείς από τη γενική παρατήρηση "τα Μπουλ Τερριέ είναι άσχημα" για να βγάλεις λίγη χολή (αν σου κάνει καλό, πάσο, αλλά δεν το νομίζω) και δε θα το καταλάβεις ποτέ. Θυμίζεις επιφανή χρήστη του φόρουμ που έβριζε ως πρεζάκια άλλον χρήστη, επειδή έπινε χόρτο. Για τέτοιο γκεμπελισμό μιλάμε.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
γελαω για το γουστο
γελαω με την χολη
γελαω με το πρεζακιας για ΧΟΡΤΟ
πετυχε μας ρε γαμημενε Κομητη, ολο ξωφαλτσα περνας