Νομίζω οτι απλά βαριέται τη ζωή της εκει πάνω και ξεσπάει στο ιαρ.
Νομίζω οτι απλά βαριέται τη ζωή της εκει πάνω και ξεσπάει στο ιαρ.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
μιλάμε για κάτι άλλο αλλά αφού είσαι djerjelesh ;p
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Έχει πιάσει πρωτόγνωρα βάθη πάτου και cringiness το φορουμ τους τελευταίους μήνες. Νιώθω λες και διαβάζω συζητήσεις του 2003.
Περναει self healing φαση, μην αγχωνεσαι, ολα θα φτιαξουν αν απλα το αφησουμε ησυχο και πιστεψουμε στο 0% moderation
The rest is just
Γιατι οχι, αλλωστε αν το πουμε πολλες φορες λογικα η ποιοτητα του φορουμ θα ανεβει δραματικα![]()
The rest is just
Η κατάσταση πλέον του Φίξερ χρήζει επιστημονικής παρακολούθησης, καθώς μιλάμε για έναν τύπο που θεωρεί το ER τη μεγαλύτερη κατάντια του internet και ποστάρει σ' αυτήν με ρυθμούς που δεν έχουν προηγούμενο. Κάποιοι ίσως σκεφτούν τα εύκολα σενάρια, ότι πιθανώς δηλαδή να πρόκεται περί παθολογικού attention whore ή ότι δεν ξέρει πώς να γεμίσει τη μέρα του (και καλά κάνει στην τελική), αλλά προσωπικά θεωρώ πως πάει beyond that και θα ήθελα να ασχοληθεί ένα ειδικός - υπό ακαδημαϊκό πάντα πρίσμα - με την περίπτωσή του, ώστε να υπάρξει και επίσημη καταγραφή αυτής της διαδικτυακής περσόνας και να αρχίσει να δημιουργείται και η σχετική βιβλιογραφία.
Μόνογαμώτο σου
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Έλα αγαπητέ μου, με ζητήσατε; Θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η μελέτη και θα με βοηθούσε σίγουρα στην ακαδημαϊκή μου καρριέρα*. Είμαι διατεθειμένος με ένα μικρό fee να ασχοληθώ αποκλειστικά για την επόμενη 5ετία.
καθώς και στο να περνάω περισσότερες ώρες ψωλάρωντας στο ιντερνετ.
1) e4, c5
2) Νf3