Quote Originally Posted by Parasight View Post
Έχουν πλάκα όσοι ξενερώνουν με μια σειρά/ταινία/βιβλίο επειδή το τέλος δεν είναι αυτό που θα περίμεναν τελικά, και αυτοί θα το έφτιαχναν αλλιώς ξέρω γω.
Οφφ τόπικ γιατί εμένα το Όζαρκ μια χαρά μου άρεσε, και ως σειρά και το φινάλε του πρώτου κύκλου, αλλά γιατί έχουν πλάκα αυτοί που αναφέρεις; Πρέπει δηλαδή με το ζόρι να λέμε όλοι "α τι καλά που τέλειωσαν την ιστορία οι σεναριογράφοι"; Το ίδιο και για βιβλία/κόμικς κλπ, οι δημιουργοί έχουν ένα όραμα και τις περισσότερες φορές το ακολουθούν πιστά, άλλες πάλι κάνουν ό,τι τους καβλώσει και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο τέλος, άλλοι είναι ικανοποιημένοι με αυτό, άλλοι όχι, δατς λάηφ.

Και τα λέω αυτά εγώ που έμεινα 100% ικανοποιημένος με το φινάλε του Λοστ Το τέλος του How I Met Your Mother πάλι μου φάνηκε ελεεινό, κανένας σεβασμός στους χαρακτήρες, αλλαξοκωλιές και κωλοτούμπες μόνο και μόνο για να βγουν 3-4 σεζόν παραπάνω και ένα τέλος που ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΑΛΛΙΩΣ, σεβαστό ότι άρεσε σε κάποιους, σεβαστό το ότι έτσι επέλεξαν να το κλείσουν οι σεναριογράφοι αλλά γιατί να μην ξενερώσω, συμβόλαιο κάναμε; =Ρ