επιβεβαιώνω για καφέ. παίρνω αυτούς τους φτηνιάρικους ελληνικούς μάρκα σουπερμαρκετ
επίσης, τα παλιά τα χρόνια έκαιγαν κοπριά![]()
επιβεβαιώνω για καφέ. παίρνω αυτούς τους φτηνιάρικους ελληνικούς μάρκα σουπερμαρκετ
επίσης, τα παλιά τα χρόνια έκαιγαν κοπριά![]()
Rock or Nothing
την οποια, επι κατοχης, την καπνιζαν κιολας (αληθεια)
μαστούρωναν ή όχι;
1) e4, c5
2) Νf3
Αν θελε κοπρια,πειτε μου.
Να κανουμε και καμια μπιζνα![]()
μην ειναι καμια κιούσπα
επισης, με των ποσο?
Βρε οτι θες.Θες ξερη,θες φρεσκια,θες με αχυρο,θες χωρις αχυρο,απο ολα εχουμε
το βάζω κ εδώ γιατί με έχει σώσει
διαλύεις 1 καπάκι σε ένα λίτρο νερό μέσα σε οποιοδήποτε ψεκαστήρι. ψεκάζεις 20-30% των επιφανειών των τοίχων και του πατώματος του σπιτιού ανά 1-3 μήνες (ανάλογα πόσο σχολαστικά καθαρίζεις). δεν ξαναβλέπεις ζωντανό έντομο (κατσαρίδες, κουνούπια, μύγες). είναι μη τοξικό για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια, μπορείς να το ψεκάσεις παντού (εντάξει, καλό είναι να αποφεύγεις επιφάνειες όπου ετοιμάζεις φαγητό). είναι θανατηφόρο για όλα τα έντομα (έχω δει να σκοτώνει σκολοπέντρα 30 εκ.) και τα αυγά τους.κάποιος είπε για τις μέλισσες. προφανώς σκοτώνει και μέλισσες (είναι έντομο). δεν είπε κανείς όμως να πας να ψεκάσεις στα λουλούδια και γενικά επειδή απορροφάται από τις ψεκασμένες επιφάνειες δεν μπορεί να βρει δίοδο εκτός σπιτιού μέσω του σφουγγαρίσματος ή άλλων δραστηριοτήτων ώστε να βλάψει έντομα που κυκλοφορούν έξω. ούτε μπορεί να μεταφερθεί από τη μέλισσα στην κυψέλη και να την καταστρέψει.
4 χρόνια ζούσα σε χωριό σε σπίτι με πλίθινους τοίχους. από τότε που άρχισα να το χρησιμοποιώ λύθηκαν όλα τα προβλήματα. σημειωτέο ότι έχω 2 σκυλιά, 7 γάτες, καμιά 30αρια κότες, 1 παπιόχηνα. κανένα δεν έπαθε τίποτα. οι μέλισσες τις περιοχής μια χαρά τα πήγαιναν επίσης (μέχρι που "έπιασα" άγριο μελίσσι σε δένδρο έξω από το σπίτι μου). άλλους 13 μήνες στην αθήνα, 0 κατσαρίδες, κουνούπια, μύγες.
καντε μια χάρη στους εαυτούς σας![]()
Rock or Nothing
ε, αν ένας τοίχος είναι 10 τ.μ. ψεκάζεις τα 2-3 - όσο γίνεται μοιρασμένα
με το μάτι, ε? δε χρειάζεσαι μηχανικό![]()
Rock or Nothing
αν αυτά είναι το μόνο πρόβλημά σου, μαγειρική σόδα. κρίμα να κάνεις γενοκτονία για μερικά μηρμυγκάκια
Rock or Nothing
Παίξε μπάλα με gel, fourmidor ή max force quantum.
Είναι ακριβούτσικα, αλλά με σωστή χρήση θα σε βοηθήσουν.
Σταγόνες σαν το κεφαλάκι καρφιτσας κατά μήκος της διαδρομής τους.
Ιδανικά βρες την φωλιά τους και βάλε 2-3 σταγόνες ακριβώς στην είσοδό της. Θεωρητικά μέσω τς τροφάλλαξης το μεταφέρουν και στη βασίλισσα.
Αν θες να πας βιολογικά, ανακάτεψε μέλι με βορικό οξύ και με μια οδοντογλυφίδα κάνε το ίδιο που ανέφερα πριν.
Για σκορπιούς ξέρουμε κάτι?