Μόνο βλακείες.
Το οτι γίνεται αυτο και με θύματα άντρες δεν σημαίνει οτι υπάρχει σεξισμός απέναντί τους ή οτι η κοινωνία είναι φτιαχμένη για να τους χρησιμοποιεί μόνο σαν αντικείμενα. Το οτι υπάρχουν σχέσεις εξουσίας μέσα σε ένα περιβάλλον εργασίας, και αυτές μπορουν να εκφραστουν απο οποιοδήποτε φύλο, φυλή, χρώμα, ποδοσφαιρική ομάδα, οδηγεί στο οτι στην ιεραρχία κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει και να εκμεταλευτεί αυτή την εξουσία (κατ'αρχάς).
Αντίστοιχα, νομίζω οτι ούτε το 100% των περιπτώσεων σεξουαλικής παρενόχλησης απο άντρες σε γυναίκες οφείλεται σε "σεξισμό", αν και εκεί ειναι προφανές οτι μάλλον ισχύει σε περισσότερες περιπτώσεις απο ότι το αντίστροφο.
Δεν διαβασα όλο το άρθρο για να είμαι σίγουρος τι εννοούσε ο σύντροφος απο το Oneman, αν το ρίχνει στο "white men are victims of racism" ή αν τα αναφέρει σαν "δυο ουδέτερα περιστατικά που θα μπορούσαν να συμβουν στον καθένα" αλλά το παρελθόν του site δεν με κάνει να είμαι θετικα προδιαθετειμένος.
edit, δεν είχα δει το post του αποπάνω όσο έγραφα, οπότε το αλλάζω σε "Πολλές βλακείες"