Κάνει κάτι τέτοια τελευταία το ζιππυ, υπομόνη θέλει και κανά reload την σελίδα.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Εμένα κανονικά μου βγάζει τη σελίδα και το αρχείο για κατέβασμα. Πείτε μου αν υπάρχει κάποιο που είναι καλύτερο ή βολεύει πιο πολύ (και δε θέλει εγγραφή για να ανεβάσεις) για να ανεβάσω εκεί.
το άνοιξα από browser σε incognito mode και κατεβαίνει μερζί και στους 2
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
καλο το ζιππυ το χρησιμοποιαω χρονια και σταρχιδιασας η μαλακιουλα, μια συνηθεια ειναι
αλλα ρε κανιβαλοι γιατι δεν ανεβαζετε σε mega.nz να μεινουν μονιμα και να μην σας πρηζουν για ξανανεβασμα μετα απο μερικους μηνες? χαιβανια ειστε? δεν ειστε
Στο αποκάτω λινκ υπάρχουν πλεροφορίες και λινκ για έκαστο συγκρότημα/άλμπουν.
Ακούτε από mixcloud επίσης στο αποκάτω λινκ.
[Compilation] Downtuned Sessions Vol.2 - Humming in the Night Sky
κατέβασμα εδώ
ή κι εδώ
01. The Mountain Movers - I Could Really See Things (14:17)
[album: Mountain Movers, 2017]
02. Blown Out - Terraform (9:27)
[split with Comacozer: In search for Highs Vol.1, 2018]
03. David Nance - River With No Color (6:31)
[album: Negative Boogie, 2017]
04. Marblewood - Silence (9:51)
[album: Marblewood, 2014]
05. Heaters - Séance (6:29)
[album: Matterhorn, 2017]
06. Atomic Simao - Polybrothers (6:56)
[maxi single: Poly, 2015]
07. Circle - Kill City (6:13)
[album: Terminal, 2017]
08. His Electro Blue Voice - Scum Rat (4:05)
[album: Mental Hoop, 2017]
09. Trip Hill - Try To Elevate Your Mind (4:30)
[Saucer EP, 2017]
10. White Hills - Lead The Way (8:53)
[album: Walks for Motorists, 2015]
11. Barrows - Entrada (7:00)
[album: Obsidion, 2017]
12. Master Musicians Of Bukkake - Golden Splendor (8:11)
[Totem Box (Totem Zero), 2012]
13. Mythic Sunship - Ophidian Rising (10:05)
[album: Ouroboros, 2016]
Last edited by Sotos_The_Tequiler; 14-04-2018 at 16:06.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
ένα κομπιλέσιο με 10 συνθέσεις του Guillaume de Machaut (1300-1377)
~ 40 λεπτά
~ 410 mb
~ enter medieval
ΡΑΝΤΟΜ ΛΙΣΤΑ ΜΕ 50+ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΡΕΜΠΕΤΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ
Εδώ θα βρείτε χύμα τραγούδια στις αυθεντικές τους εκτελέσεις από ονόματα όπως Βαμβακάρη, Γκόγκο, Σκαρβέλη, Τούντα, Περπινιάδη (Στελλάκη), Αμπατζή, Εσκενάζυ, Τσαούς, Δραγάτση, Περιστέρη, Παγιουμτζή, Παπαγκίκα και πολλούς πολλούς άλλους. Πειραιώτικο, Σμυρναίικο και Αμερικάνικο (το τελευταίο λίγο αδικημένο, μια που η λίστα δεν περιέχει ούτε έναν κωστή, ούτε έναν κατσαρό, ελάχιστη παπαγκίγκα κι ένα ύστερο μεταπολεμικό). Δίνεται έμφαση στο προπολεμικό, αν και θα βρείτε και μεταπολεμικό μέσα. Πέρα από τα αμιγώς ρεμπέτικα τραγούδα, εμφανείς επίσης οι σχέσεις με τη δημοτική παράδοση στα παλιότερα τραγούδια, το ελαφρύ λαϊκό στην ας-το-πούμε ακμή του και το κιθαριστικό σουινγκ και το λαϊκό προς το τέλος της περιόδου που απασχολεί τη λίστα. Τέλος προφανώς και η μεγαλύτερη έλλειψη είναι ο Τσιτσάνης, αλλά αυτόν ας τον αναλάβει κάποιος άλλος εγώ είμαι προκατειλημένος.
Αν κάποια τραγούδια εμφανίζονται διπλά είναι γιατί είναι διαφορετικά τραγούδια με οτν ίδιο τίτλο.
Καλή διασκέδαση και ζητήστε ό,τι άλλο θέτε για παραπάνω αν προτιμήσατε στυλ, συνθέτες ή ερμηνευτές! Τα ID3 Tags είναι συμπληρωμένα στα πειρσσότερα κομμάτια, τα υπόλοιπα βρίσκονται εύκολα, κι εγώ απ' το youtube τα κατέβασα με την αναζήτηση του τίτλου τους οπότε θα τα καταφέρετε
Spoiler
https://www.sendspace.com/file/cvw0uh
Last edited by rat_poison; 28-11-2020 at 00:08.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;