Χμ. Αν ντρέπεται να πει ότι το κόβει τότε είναι ο Κάλκης κατά πάσα πιθανότητα.
Κατά τ'άλλα, ον-τόπικ μάλλον, ήταν η πιο εύκολη αποφάση της ζωής μου. Ένα μήνα άκαπνος και δεν το χω σκεφτεί καν. Για την ακρίβεια σκέφτομαι πόσο μαλάκας μπορεί να μαι το 2013 που καπνίζω, έστω και το λίγο που έκανα, συγκριτικά με το μέσο όρο πάντα.
Πρώτα θα φροντίσω να πεθάνετε όλοι και μετά θα το κόψω.
I'm on a mission from God.
this is radio freedom.
Ρίχτε μούτζες αδέρφια!!!
Εννοώ, λέγοντας 2013, ότι πλέον δεν έχεις αμφιβολίες για το τι είναι το κάπνισμα και τι προκαλεί, όπως υπήρχαν παλαιότερα.
δε μουτζωσα , αλλα τι παραπανω εμαθες εν ετη 2013 που δεν ηξερες οταν το ξεκινησες ; οτι ειναι θανατηφορο η ωριμασες και συνειδητοποιησες θνητη φύσις του ανθρωπου ;
(χωρις ειρωνια ε με διαθεση εξηγησεως της μουτζοκαταιγιδας)
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Γι αυτό λέω ότι είναι μαλακία το 2013. Γιατί προφανώς δεν ήθελες να μάθεις αυτό που είναι μπροστά σου, ώφου.
Η μόνη λύση για να πέσει το κάπνισμα, είναι να βάλουν τη φάτσα του Άδωνη στα πακέτα και να λέει 'θα σε περιμενω σε λίγο καιρό'. Ούτε σάπια πνευμόνια, ούτε νεκρά μωρά, ούτε τον Keith Richards.
libertarianMode=On
Να αναλάβεις τις προσωπικές σου ευθύνες και να αφήσεις το κράτος μακριά από εμάς τους υπόλοιπους.
libertarianMode=Off
Υ.Γ. Για μένα λέει ο Κοιλιάς, αλλά @@ το έχω κόψει... τουλ. προς το παρόν το έχω ελαττώσει αρκετά και δεν παίρνω μαζί μου τσιγάρα σε εξόδους.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
έλα ρε δήμαρχε
εδώ πάντως εφαρμόζεται αρκετά (όχι 100% αλλά στα περισσότερα)
Rock or Nothing