Το λοιπόν, για πείτε παρακαλώ όσοι ξέρετε ό,τι ξέρετε για το θέμα crowdfunding από Indiegogo.
Κάποιος μου είπε ότι υπάρχει θέμα με το να ξεκινήσει κάποιος καμπάνια Indiegogo από Ελλάδα από έναρξης capital controls και μετά, είτε λόγω περιορισμού στο ύψος του ποσού, είτε λόγω καθολικής απαγόρευσης και τέτοια. Ξέρουμε αν ισχύει κάτι τέτοιο; Εγώ βέβαια δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο από αλλού, μάλιστα έχω δει φετινές καμπάνιες (πχ https://www.indiegogo.com/projects/m...ve/x/2857883#/ ) να έχουν ολοκληρωθεί χωρίς να φαίνεται κάποιο πρόβλημα.
Επίσης είναι προτιμότερο να γίνει η ανάληψη σε λογαριασμό Paypal ή σε λογαριασμό τράπεζας απευθείας; Υπάρχει λογαριασμός Paypal full verified ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί, οπότε εκεί δε θα υπάρχει θέμα. Απλά αν υπάρχει κάποια προσωπική εμπειρία πάνω στο θέμα, θα ήταν εκτιμητέα.
Όσον αφορά τις στρατηγικές κλπ είμαστε πλήρως ενημερωμένοι και το πλάνο ήδη καταστρώνεται, απλά ζητάω πρακτικές συμβουλές με τυχούσες ιδιαιτερότητες για την Ελλάδα οι οποίες δε βρίσκονται στο help content του site και στους οδηγούς γενικά. Για ξεράστε τα λοιπόν όλα για να βρούμε κάποια άκρη.