Κολπατζίδικο γατόσκυλο η μικρή
Nα σου πω την αλήθεια, σε κανένα από τα δύο δεν το έμαθα, από μόνα τους το έκαναν. Απλώς παίζω λίγο μαζί τους, το πετάω στην άλλη άκρη του σπιτιού, τρέχουν να το κυνηγήσουν, κι επειδή προφανώς θέλουν να παίξουν κι άλλο, το φέρνουν πίσω (ίσως και για να παινευτούν πως έπιασαν το "θήραμα"). Αλλά πιάνει μόνο με παιχνίδια που τους αρέσουν πολύ (με πλαστικά καπάκια στην περίπτωση του Όσκαρ).
Αν η δικιά σου δε βάζει κανένα παιχνίδι στο στόμα, ίσως δεν της αρέσουν αυτά που έχει, είναι πολύ περίεργο.
ντραμσικ, ασκετο... σε φερνει δωρα? σπουρτουδια ποντικουδια κλπ?
Στον τέταρτο όροφο στο κέντρο της Αθήνας, στην καλύτερη να πιάσουν καμιά μύγα. Στα σκούρα, κυνηγάνε κουνούπια. Κι αυτά τα τρώνε, τι να μου φέρουν τα καημένα.. Αν μέναμε σε πιο γατίσιες συνθήκες, είμαι βέβαιη πως θα μου έφερναν, είναι φοβεροί κυνηγοί.
αυτο με την πολυκατοικια δεν το σκεφκα
εμενα επροχτες μπηκε στο δωματιο και εβγαζε κατι ηχους της κολασεως κλπ, καθομαι την κοιταω, ανοιγει το στομα και βγαινει μια μυγα σαν μπουμπουρι
3 ωρες την επαιζε, εβγαλα και βιντεο αλλα δεν βαζω γιατι ακουγα αθλητικα, δε λεει
Εγώ που μένω σε ταρατσάκι, έχω λάβει για δώρο νυχτερίδα δύο φορές. Η γάτα του αδερφού μου, την οποία φιλοξενώ επ αόριστον εδώ και 10 μέρες, έχει πιάσει περιστέρι 2-3 φορές στο παρελθόν. Αντιαεροπορικα οι χοντρούλες.
με το γλυκο προσωπακι?
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Χαχαχα, συμπεριφορά γάτου ο Μιτς
Edit: σε άλλα νέα, τα κορίτσια εξακολουθούν να μη συμπαθιουνται. Ενήλικες, στειρωμένες θηλυκές οπότε μάλλον δεν υπάρχει ελπίδα.
Last edited by chris_boss; 26-01-2018 at 18:29.
αφου η Τασουλα μας εγκατελειψε οταν πηρε χαμπαρι τον καρκινο, κατεβασα τον Κυβο απο το κτημα...αυριο και τον Ρομβο...
![]()