Today 02:01 <paddy honey> επισης να ξερεις πως εισαι ουτως η αλλως εμετος και τιποτα απο ολα αυτα να μην ειχες κανει με το να εχουμε αντιπαραθεση για τη ντενεβ και να μπαινεις να γραφεις πως επαιρνα πιπες σε ναζι ενω με γρονθοκοπουσαν σαν επιχειρημα
Today 02:01 <paddy honey> δεν ειναι προσωπικο μας το θεμα αυτο δεν εχετε καταλαβει
Today 02:02 <paddy honey> το θεμα ειναι πολιτικο
Today 02:03 <paddy honey> https://en.wikipedia.org/wiki/The_personal_is_political
Today 02:06 <paddy honey> Today 01:58 <00i00> και ποια ψυχολογικη βια μου λες? εναν ολοκληρο γαμημενο χρονο ειχα να μπω στο ΕΡ και σχεδον καθε μερα εβρισκα μνμτα σου με διαφορετικα γιουζερνεημς στο σλσκ να βριζεις τα κοκκαλα της μανας μου και να καρκινιασω
Today 02:06 <paddy honey> αυτο δεν το εχω κανει ποτε δεν ξερω αν το χει κανει καποιος παντως δεν ημουν εγω προφανως και αν πιστευεις κατι τετοιο εισαι παρανοικος
Today 02:07 <paddy honey> οπως οταν μου εγραφες πως ειχα βρισει τη μητερα σου και αλλα τετοια ιδιου χαρακτηρα πραγματα
Today 02:08 <paddy honey> λοιπον δε με ενδιαφερει αν το σαπακι δεν εχει σωας τας φρενας αυτο δεν ειναι καθολου δικο μου θεμα πραγματικα
Today 02:08 <paddy honey> ειναι ενα ατομο που με υποβαλλει σε μπουλινγκ χρονια τωρα και εχει φτασει ο κομπσος στο χτενι
Today 02:09 <paddy honey> το γεγονος επισης πως δεν τον εχετε κανει ποτε μπαν σε αντιθεση με μενα δε βοηθαει ιδιαιτερα γιατι δεν του λεει κανενας τιποτα
Today 02:09 <paddy honey> ο ντραγκονλορντ αντι να τον κανει μπαν εκανε εμενα
Today 02:09 <When Black Roses Bloom> Ναι, αλλά με το να βγάζεις όλο αυτό το λογύδριο, πρίν κάνεις την όποια επίθεση, τότε χάνει το νόημά του, δεν νομίζεις? δεν βρίσκεις πιο ουσιαστικό να κάνεις μια μύνηση, και να κοιτάς σιωπηλά πίσω απο ένα τζάμι χωρίς να λές τίποτα?
Today 02:10 <paddy honey> οχι δεν το βρισκω ετσι γιατι με την ανοχη σας τα κανει
Today 02:11 <When Black Roses Bloom> Και πάλι, η ανοχή δουλεύει προς τα δύο πλευρές
Today 02:11 <paddy honey> αυτη η αντιπαραθεση δε θα ειχε ξενκινησει αν του χε πει καποιος πως δε μπορει να μπαινει στο τσατ και να συκοφαντει τους αλλους
Today 02:11 <paddy honey> σε τι πλαισια εχετε ανεχτει εμενα θελω να μαθω
Today 02:11 <When Black Roses Bloom> κάποιος άλλος θα έλεγε ότι με την ανοχή "μας" σε αφήνουμε στο φόρουμ να ποστάρεις (όπως έκανες παλαιότερα) δεκάδες λίνκς
Today 02:11 <paddy honey> α σοβαρα ε?
Today 02:12 <paddy honey> δηλαδη πρεπει εγω να φαω μπαν επειδη συμπεριλαμβανω στα ποστς μου λινκς
Today 02:12 <paddy honey> κι αυτο ειναι λογος για μπαν
Today 02:12 <When Black Roses Bloom> 1ον, ποιός μίλησε για μπάν, 2ον κάνουμε συζήτηση
Today 02:12 <paddy honey> αλλα οταν καποιος δινει προσωπικα στοιχεια χρηστη φατσα φορα στο τσατρουμ και του κανει μπουλινγκ δεν ειναι λογος για μπαν εδω και χρονια
Today 02:13 <paddy honey> εισαι ακυρος ρε καλα εγω εδω μεσα δεν ξαναμπαινω αλλα καταγγελια στο σαπακι θα κανω