Το ξέρω ότι απαλλάσομαι, αλλά ήδη οι καταστηματάρχες έχουν αρχίσει να σκέφτονται πως θα χρεώνουν τη σακούλα, αλλά δε θα την κόβουν σε απόδειξη, άρα θα έχουν 4 (ουάου) λεπτά καθαρού κέρδους, σαν να λέμε ΜΑΥΡΑ κι άραχνα, καθώς σου λέει ότι τις σακούλες ούτως ή άλλως τις αγόραζαν και τις διέθεταν στους πελάτες τους δωρεάν (ή μέσα στην τιμή του προϊόντος, εν πάσει περιπτώσει) και τώρα θα μπορούν να τη χρεώνουν και να μην την κόβουν. Εκτός αν πέσουν σε κανέναν περίεργο και πέσει γέλιο.
Εντωμεταξύ, εγώ απαλλάσομαι μεν, αλλά θα έρχεται ο κάθε πικραμένος να ζητάει από εμένα σακούλα για να πάει να ψωνίσει από τον οποιονδήποτε άλλον που θα του τη χρέωνε και θα γινόμαστε μπίλιες. Σκέφτομαι να τις χρεώνω κι εγώ, 10 λεπτά, κατάμαυρα και να κονομάω περισσότερο απ' ότι αν πουλούσα 1 πακέτο τσιγάρα, 1 εισιτήριο και μια κάρτα κινητής μαζί.
Και όλη αυτή η μανούρα, η συζήτηση, ο καυγάς για το πάπλωμα, αντί ο κάθε πικραμένος να πάρει σακούλες πολλαπλών χρήσεων ή κάτι αντίστοιχο ξέρω γώ (τσάντα πόλο) όπως κάνει ο νορμάλ κόσμος.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.