Καλή χρονιά ρε μανίτσες, σε όλους.
Καλή χρονιά ρε μανίτσες, σε όλους.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Καλή χρονιά σε όλα τα απομινάρια!![]()
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καλή χρονιά παιδιά. Ας είναι έστω λίγο καλύτερη από αυτή που έφυγε!![]()
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Aν έχει κανείς τίποτα ηχεία υπολογιστή που λυπάται να πετάξει, pm me.
κατι Teac αλλα αστο καλυτερα, ειναι του χιλιαεννιακοσια99
(παιζουν παραδοξεως)
https://www.logitech.com/el-gr/produ...-speakers-z120 αυτά , παίζουν ακόμα .........
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιχάλη, πες για τα Teac. Θενκιου B.S.O.D., αλλά τα θέλω για σύνδεση με ραδιόφωνο στη δουλειά, οπότε θα εξυπηρετούσε κάτι μεγαλύτερο.
Έχω κάτι 2.1 Creative, νομίζω του κουτιού (χρησιμοποιημένα ξέρω γώ 6 μήνες, με sub και τέτοια), αλλά είναι Θήβα και σαπίζουν. Αν πάει κανείς απο τους δικούς μου, θα του πώ να τσεκάρει, να τα πάρει μαζί του και αν ακόμα τα χρειάζεσαι περνάς και τα παίρνεις (αν θές) απο Νέο Φάληρο, απο το πατρικό μου.
Έδιτ: Νομίζω αυτά ή παραπλήσια:
![]()
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
BSOD, αυτά που πόσταρες φαντάζουν ιδανικά για τον περιορισμενο χώρο του περιπτέρου. Αν όντως δεν τα χρειάζεσαι και τα έχεις για πέταμα, στείλε μου ένα ΠΜΣε μερσώ από καρδιάς!
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Wbrb, θενκς! Αν κατέβουν Αθήνα, ενημέρωσε.
Μόλις μου ήρθε στο e-mail. Σοβαρά τώρα, εν έτει 2018;RE: Αγαπητέ φίλε,
A
Ana Cristina Saltos Granizo <asaltosg@estud.usfq.edu.ec>
Reply|
Today, 3:57 PM
Ana Cristina Saltos Granizo (asaltosg@estud.usfq.edu.ec)
Αγαπητέ φίλε,
Είμαι η κα Dionisia Dennis Berman της Ισλανδίας, παντρεμένος με έναν αργά μηχανικό
Dennis Berman {f} που συνεργάστηκε με την πετρελαϊκή εταιρεία Exxon SA
Γεώτρηση Reg Soppler στο Κουβέιτ για 19 χρόνια πριν από το θάνατό του
22 Αυγούστου 2009. Είμαστε παντρεμένοι για είκοσι τέσσερα χρόνια χωρίς
Παιδί. Πέθανε μετά από μια σύντομη ασθένεια διήρκεσε μόνο τέσσερις ημέρες.
Πριν από το θάνατό του, είχε $ 10.142.728,00
Με μια εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ινδία αυτό το ταμείο είναι τώρα με τσάντα αναμονής μου
Ως δικαιούχος και οι πλησιέστεροι συγγενείς στα ταμεία. Πρόσφατα, μου
Ο γιατρός μου είπε ότι δεν θα έμενα για τους επόμενους οκτώ μήνες λόγω
Το πρόβλημα του καρκίνου. Αφού ήξερα την περίπτωσή μου, αποφάσισα να δώσω κεφάλαια
για εκκλησία, οργάνωση ή καλό άτομο που θα το χρησιμοποιήσει
Χρήματα με καλή πίστη.
Έκανα αυτή την απόφαση επειδή δεν έχω κανένα παιδί θα κληρονομήσει
αυτά τα λεφτά. Διατήρησα αυτό το απόθεμα μυστικό μέχρι στιγμής. Γι 'αυτό είμαι
Λαμβάνοντας αυτή την απόφαση. Δεν νομίζω ότι θα χρειαστώ κανένα τηλέφωνο
Η σχετική ανακοίνωση οφείλεται στη μυστικότητα αυτού
Συναλλαγή. Με την απάντησή σας θα σας δώσω την επαφή του courier. Εγώ
θα εκδώσει επίσης μια εξουσιοδότηση στην τσάντα που θα αποδείξετε
Είστε ο σημερινός δικαιούχος αυτών των χρημάτων. Έτσι, μου στέλνετε τη διεύθυνση, το όνομα, τη χώρα και το κινητό σας. Επαναλάβετε το ιδιωτικό μου ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω: permanbelieve@outlook.com
Περιμένετε την απάντησή σας και ο Θεός να σας ευλογεί.
Κα Dionisia Dennis Berman
Απάντηση στο ιδιωτικό μου ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω: permanbelieve@outlook.com![]()
Που να δεις εσύ chat bot να σκάει την ατάκα "oh, cool" μεταφρασμένη σε "ω, δροσερό!" και να σε πιάνει ΝΕΥΡΙΚΟ
Lord Lucifer Morningstar