Έχουμε και λέμε...

USS Callister - γενικά τέτοιες φάσεις δε με τραβούσαν ποτέ, οπότε ξεκίνησα αρνητικά όπως και να χει, βοήθησαν και οι εκνευριστικές φάτσες των πρωταγωνιστών, και η μεγάλη διάρκεια χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Καλό αλλά δε το χάρηκα λόγω των κολλημάτων μου.

Arkangel - Ωραίο, δυνατό επεισόδιο που μου επανέφερε τον ενθουσιασμό για την σειρά.

Crocodile - έχω βαρεθεί να διαβάζω αρνητικά για αυτό το επεισόδιο, δε χαλάστηκα τόσο, ίσα ίσα μου άρεσε αν και το όλο στόρυ ήταν αρκετά τραβηγμένο.

Hang the DJ - Ίσως το καλύτερο από όλα, το San Junipero της 4ης σεζόν. Black Mirror όπως το θέλουμε.

Metalhead - To αδικεί η μικρή του διάρκεια, θα μπορούσε να εμπλουτιστεί κάπως η ιστορία.

Black Museum - Ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές για να αποδειχτεί ίσως και το χειρότερο της σεζον, αν όχι ολόκληρης της σειράς.

Spoiler
Σαν σύνολο τελειώσαμε, δυστυχώς, με την λιγότερη ποιοτική σεζόν. Λίγο κούραση που τα 4 ή 5 επεισόδια ξεκινούν ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο και που τα 4 από τα 6 έχουν να κάνουν με κάτι στον γαμημένο κρόταφο!