Κλαιω με το φονιας η Χιλαρι
Σας ψεκαζουν οντως ισως τελικα.
Κλαιω με το φονιας η Χιλαρι
Σας ψεκαζουν οντως ισως τελικα.
The rest is just
american horror story 8η σεζόν, η λεσβία![]()
Rock or Nothing
Εισαι γνησια περιπτωση προβατου που αντι να κοιταξει την ουσια, κοιταει πως θα γινει εξυπνακιας. Για να ξυπνησεις, θα πρεπει λογικα να ριξει πυρηνικα ο Τραμπ σε τιποτα λαους για τους οποιους δε δινεις ουτε ενα σκατο (!), αλλα "πρεπει" να υπερασπιστεις και να νευριασεις γιατι δεν ειναι ο "σαπιος δυτικος κοσμος". Ή βασικα ουτε και τοτε. Γιατι ο εγωισμος ειναι μεγαλο πραμα, δε γινεται να τον ριχνουμε προκειμενου να συμφωνησουμε. Που ακουστηκαν τετοια πραγματα.
Γραφω με το δικο μου μοναδικο τροπο και σε οποιον αρεσει! Αλλα η προτασουλα μου ειναι μια χαρα. Αν την στειλω βεβαια με email απο τον Λευκο Οικο, θα ειναι εγκλημα και θα αξιζει φυλακη.
The rest is just
τα τελευταια νεα.
https://consequenceofsound.net/2017/...mpression=true
Κι επειδη το αρθρο ειναι χτεσινο τα τελευταια νεα πριν μια-ωρες νεα ειναι οτι παροχοι ξεκινησαν ηδη να πετσοκοβουν πραμα.
Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...
και καλά για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας...
Μένει να δούμε αν θα βρεθούν σύντομα κι άλλες χώρες που θα ακολουθήσουν το παράδειγμα των ΗΠΑ.
Υπάρχει ένα ωραίο άρθρο και στο tvxs για το θέμα αυτό.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Τώρα αυτό ψηφίστηκε και αρχίζει να υλοποιείται ή θα πρέπει να επικυρωθεί από γερουσίες κονγκρέσα και ξερω γω τί έχετε εκεί πέρα;
https://en.wikipedia.org/wiki/Ajit_Pai
He has served in various positions at the FCC since being appointed to the commission by President Barack Obama in May 2012, at the recommendation of Mitch McConnell. He was confirmed unanimously by the United States Senate on May 7, 2012,[1] and was sworn in on May 14, 2012, for a five-year term.[2]
επιτέλους μια σοβαρή υποψηφιότητα
http://news247.gr/eidiseis/psixagogi...utm_term=Pos15
Rock or Nothing
αυτοι σε λιγο θα ποτιζουν τα σταρια με Bud light...
Αγάπαμε Ροκ και είναι γαμάτος κιέτσι, αλλά εμένα μου θυμίζει αυτό:
![]()
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
ε μα...
πασα εδωκα
αν και το Idiocracy εχει ξεκινηξει προ πολλου....
τεσπα, ας βγει να πει κι ο Φιξξξξερ λολ
Με βουλωσες, που μου εβαλες λινκ για ενα μουνοπανο, το οποιο ελεχθηκε οσο ηταν ο Μπαρακ Ομπαμα προεδρος, και του οποιου οι αποψεις πριν 5 χρονια ηταν αντιδιαμετρικες με τις αποψεις που εχει τωρα, ολως τυχαιως. Δηλαδη εσυ, πιστευεις τωρα ας πουμε οτι αν ειχε βγει αυτη η ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΧΙΛΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ, οι εξελιξεις οσον αφορα το Net Neutrality θα ηταν οι ιδιες με τωρα ε? Το οτι η θητεια του κανονικα τελειωνει το Μαιο φανταζομαι δεν παιζει κανενα ρολο στις προσφατες αποφασεις του. Ενος δικηγορου ρε φιλε.
Ποσο ξεροκεφαλοι ειστε μερικοι ρε, με ξεπερναει οτι εκατσες να βρεις ΚΑΤΙ ωστε να μου την πειςΟυτε γυμνασιο.
The rest is just
Έλα, εδώ λες μαλακίες όμως. Κάνεις σαν τους maga Τραμπ φανς, όμως από την αναποδη. Δεν είχε άλλες απόψεις ο Pai τότε, τα ίδια σκατα ήταν πάντα, απλά τότε όταν έκανε αναλογες προσπάθειες πήρε τ'αρχίδια του. Κι από πότε το fact-checking, ειδικά σε κουβέντα στο πολιτικς, είναι ξεροκεφαλιά και γίνεται καθαρα για να στην πει κτλ κτλ.
Όχι τίποτα άλλο, στο αρχικό ποστ είχες ένα δίκιο ότι φταίει (για ενα μεγαλο ποσοστο) ο Τραμπ γι αυτό που έγινε τώρα, αλλά όπως φανηκε το πέτυχες τελείως τυχαία (επειδή σε ότι βρεις σε αυτό το θρεντ απλά κράζεις τον Τραμπ) παρά ότι ήξερες κάτι για το ζήτημα. Even a broken clock is right twice a day που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka